İntikam'a Konuk Oyuncu Geliyor !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan,başrollerinde Beren Saat,Mert Fırat ve Nejat İşler gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi ''İntikam'' konuk bir oyuncu ağırlayacak.

Bu hafta yayınlanacak olan bölümde diziye gelecek olan isim ise ''
Sezai Altekin'' olacak.Sezai Altekin,dizide Haldun Arsoy'un babası Şeref karakterini canlandıracak.Emre'yi,Yağmur ile evlenmekten vazgeçirmek için çareler arayan Şahika,son çare olarak Haldun'un babası Şeref'i devreye sokmaya çalışacak.Yağmur'un Emre ile evlenebilmesi için bu engelide aşması gerekiyor.Ancak Yağmur,bir nedenden dolayı Şeref ile tanışmak için geç kalacak.

''İntikam'' yepyeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

eRcjK0ddzlleDVf72kkMsBPs.jpg

Son düzenleme:
Yaprak Dökümü'nde oynamamıştı derken :)

Mesude Erarslan aynı zamanda Yaprak Dökümü dizisinin yönetmeniydi. Orada oynayan bir çok oyuncu İntikam dizisinde de konuk oyuncu oluyor (Seda Demir, Bedia Ener, Engin Hepileri, Adil Çelik, Ahmet Saraçoğlu vs vs

Derini seviyon mu bea? :D

Şahika'yı nasıl buluyorsun? İlk bölümlerdeki asil duruşunu kaybetti gibi geldi bana. Şu an bana sünepeyi andırıyor. :F
Derin için belki dedim yaa :X Bizdeki kız cılız ufak tefek ama orjınalindeki tam bi afet her anlamda saçlardan tut gözler dudaklar öhö öhö :F:F Bizim Şahika'yi hiç sevmiyorum @xemrexxx bilir ne ka gıcık oldugumu :X