Polat Şaşmaz
Favori Üye
imzadaki e yi görünce gelen mesajalrı demiş büyük ihtimal
Bizim forumda izdivaç forumuna döndü Ama takas agamın böyle bişey yapacağını zannetmiyorum.
izdivaç işler i uzamnı @Lordly konuya pleaseBizim forumda izdivaç forumuna döndü Ama takas agamın böyle bişey yapacağını zannetmiyorum.
iki noktadan anca doğru olur
olaydaki 3. noktayı bir benmi görebiliyorum
olaydaki 3. noktayı bir benmi görebiliyorum
tmm da benim üzüldüğüm mesaj nerde onu merak ediyorum ben paso gülüyodum takmıyom bile kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz
- - - Ekleme - - -
aga kızla iki muhabbet ettik noluyo sanki forum la burası forum ne olabilir burda
Boyle oyunlar yapip insanlari oyuna getirmeyi calisanlardan hic hosnut olmamisimdir. Birakin boyle seyleri. Cocuk dusuncelerden cikin biraz da "Ask" kelimesinin anlamini ogrenmeye calisin.
muhabbeti kabul etmen de güzel
3.noktada kim var
Ben de göremediğim için 1 saattir yorum yapamıyorum Neymiş söyle
bir ara @RüzgarGülü @xdragxx dedi amabende emreyi uyanık bilirdim 😀d saf arkadaslarım benim
Boyle oyunlar yapip insanlari oyuna getirmeyi calisanlardan hic hosnut olmamisimdir. Birakin boyle seyleri. Cocuk dusuncelerden cikin biraz da "Ask" kelimesinin anlamini ogrenmeye calisin.
Yalnız tek şey söyliyim konuyu açan bile olayın farkında değil o derece yani @Almila vallaha senden korktum bu sefer nasılda ortalığı karıştırıyorsun.
benim forumda muhabbet etmediğim kişi sayısı bir elin parmağını geçmez herkesle konuşurum ama kızın yaptığı ayıp gerçekten
Neden izdivaç ileri sorumlusu lordly ?
Yalnız tek şey söyliyim konuyu açan bile olayın farkında değil o derece yani @Almila vallaha senden korktum bu sefer nasılda ortalığı karıştırıyorsun.