Dedikodulara Son

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,594
Puanı
1,061
Evet panpalar forumda özel hayat dedikoduları almış başını gidiyor.Bu duruma bir son vermek için olayın kaynağına inip belgelerle olayı anlatmaya karar verdim.Olaydaki taraflar @Almila ve @takas ın cevap hakkı saklıdır.

Her şey @Fks14 ün 'Bilinmeyen Gerçekler' isimli konusu ile başladı.Konunun tanıtımını ve tanıtımdaki gizli sevgili ibaresini gören Almila forumdakileri kandırmak için anlaşalılm dedi ben de kabul ettim. İmzasına mı ne 'e' harfi koymuş ben hiç görmedim :F

Amaç galiba takas ı kıskandırmaktı ki takas ın tepkiden işe yaradığı anlaşıldı.Kıskandırma kısmını tahmin ediyorum işe başalrken öyle bişi bilmiyordum.

Almila takas ile daha önce konuşmaları olduğunu söyledi neyse kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez mesajlar geçektir @OzaN ya da süpermodlar denetleyebiliyorsa denetlesinler doğru olduğu anlaşılsın.

İkilinin şaka yapıp benim fail durumuma düşme ihtimalime karşı @RevaN a itiraftan sonra başka bir mesaj daha attım en son resimde gözüken mesajdır.AT a almila t takas ı simgeliyor. :)

kendi çapınızda eğlenmişsiniz beni ilgilendiren bi durum yok benim mesajımı da koysaydınız ya nerde benim mesajım :D

bilemicem @Almila forumdışı konuştuğunuzu söledi gerçekse mesajalrı koyar :)

benim msn adresimi herkes bilir bilmeyen varsa verim eklesin *** :D ve hiçbi bilgim gerçek değildir rahat olun :D zaten forumda da çoğu kişi msn me ekli

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel şaka olmuş ama inanan var mıydı bilmem :D

Ayrıca bence amacı takası kıskandırmak değildi bunuda bil :wink:
@takas senin açından üzüldüm seni rezil etmiş facebookta :(
@Almila sana birşey demiyorum sen anla artık. Geçmişe kafa yorma geleceğe bak yaz geçti bak tekrar yaz geliyor :wink:

- - - Ekleme - - -
@xdragxx ne demiştim :D

kendi çaplarında eğlenmişler :kiki: ben neye üzülmüşüm orayı merak ettim :kiki:

ohoooo forumdaki aşk üçgenlerine gel ya :D ama bende takasın burda böyle bişey yapcağını sanmıyorum :T:

Güzel şaka olmuş ama inanan var mıydı bilmem :D

Ayrıca bence amacı takası kıskandırmak değildi bunuda bil :wink:
@takas senin açından üzüldüm seni rezil etmiş facebookta :(
@Almila sana birşey demiyorum sen anla artık. Geçmişe kafa yorma geleceğe bak yaz geçti bak tekrar yaz geliyor :wink:

- - - Ekleme - - -
@xdragxx ne demiştim :D

aga benim rezil olma gibi bi durumum yok kendi kendilerini rezil ederler anca :kiki:

benim üzüldüğüm mesajları koy da üzüldüğümü görelim nerde üzülmüşüm benim umrunda olmaz ne üzülmesi :kiki:

kimse rezil olmadı daha olayda iki kiş ivar sen ve almila almila konuştuysanız mesajalrınızı koyarsa durum değişir :)

ben üzülmüşüm ya üzüldüğüme dair mesajları görelim :D

- - - Ekleme - - -

ben sadece msn mi verdim o da herkeste var zaten :kiki: face falan da yok :D

üzüldüğüm mesajları bekliyorum nerde üzülmüşüm merak ettim :kiki: