FF Sorgu Odası - Hafta 34- Sorgudaki İsim: charming

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bhnd

Bir diziyi izlemendeki en büyük sebep nedir? (Oyucu kadrosu, senaryo, kanal vs. vs.)

Öncelikle cevaplarına biraz göz attım ve Türkçeyi çok iyi bir şekilde kullandığını gördüm, kutlarım. :)

Avukatlık düşünüyorsun sanırım? Hukuk hep istediğin bir şey miydi yoksa bir şekilde yolun eşit ağırlığa düştü de öyle mi hukuka yöneldin? :)

- - - Ekleme - - -

Hayata dair en büyük pişmanlığım 9. sınıftayken Eşit-Ağırlık bölümünü seçmek oldu.
Sayısalcı olsaydım çok daha büyük işlere imza atacağımı düşünüyorum. :)

Bu cevabı görmeden sormuşum soruyu. :(

Yaşım 18 bu sene sınavlara hazırlanıyorum.metal müzik dinliyorum büyük bi jimi hendrix fanıyım :) çok fazla Türk dizisi izlemem ama arada çıkan kalitelileri izlerim

En sevdigin kitap?
En cok duygulandigin an?
Hayatina anlam veren birsey var mi?

Bir diziyi izlemendeki en büyük sebep nedir? (Oyucu kadrosu, senaryo, kanal vs. vs.)

Bir diziyi izlememdeki en büyük sebep senaryodur.
(Tuba Büyüküstün dizileri bu genellemenin dışındadır, kendisinin ekranda sadece resminin bile olması o diziyi izlememe sebeptir.)
Senaryo dedim çünkü starlar annelerinin karnından star doğmazlar, ilk parladıkları dizinin konusu çok önemlidir.
Konusu ve buna bağlı olarak gelişen senaryo günümüzde de çok yanlış oyuncu seçimleri olmadığı sürece bir diziyi götürebilmektedir.
Tabii ki diziyi sırtlayabilecek başrol oyuncuları ve destekçisi olacak kanal da çok önemlidir. :)

- - - Ekleme - - -

Öncelikle cevaplarına biraz göz attım ve Türkçeyi çok iyi bir şekilde kullandığını gördüm, kutlarım. :)

Avukatlık düşünüyorsun sanırım? Hukuk hep istediğin bir şey miydi yoksa bir şekilde yolun eşit ağırlığa düştü de öyle mi hukuka yöneldin? :)

- - - Ekleme - - -

Bu cevabı görmeden sormuşum soruyu. :(

Merhaba, Türkçemi beğenmenin hoşuma gittiğini söylemek isterim. :)

Evet avukatlık düşünüyorum ama kısa vadede, hakimlik-savcılık sınavlarına hazırlanıp hakim ya da savcı olmak istiyorum.
Edebiyata olan ilgim Eşit-Ağırlık seçmemdeki en büyük etkendi.
Ama bunun yanlış bir seçim olduğunu fark etmem ancak 11. sınıfta olduğundan TM öğrencisi olarak kaldım. :(
Dediğim gibi sayısalcı olsaydım çok büyük işler yapabilirdim. :)

Senin forum yöneticisi olarak benim hakkımdaki düşüncelerini merak ediyorum doğrusu. :)

- - - Ekleme - - -

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?

Profiline baktığımda, aktif ama pek fazla ortalarda olmayan bir üye olduğun kanısına vardım nedense. :)
Hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim, kendini tanıtabilir misin? :)

- - - Ekleme - - -

Yaşım 18 bu sene sınavlara hazırlanıyorum.metal müzik dinliyorum büyük bi jimi hendrix fanıyım :) çok fazla Türk dizisi izlemem ama arada çıkan kalitelileri izlerim

Memnun oldum, ben de sınavlara hazırlanıyorum. :)
Yabancı diziler çok kaliteli oluyor, evet. Ben de birkaç tanesini izliyordum. :)

- - - Ekleme - - -

En sevdigin kitap?
En cok duygulandigin an?

En sevdigin kitap?
Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna

En cok duygulandigin an?
Küçükken geçirdiğim hastalığı ve yaşadıklarımızı öğrendiğimde/hatırladığımda çok duygulanmıştım.

Sevilmek. :)

Merhaba, Türkçemi beğenmenin hoşuma gittiğini söylemek isterim. :)

Evet avukatlık düşünüyorum ama kısa vadede, hakimlik-savcılık sınavlarına hazırlanıp hakim ya da savcı olmak istiyorum.
Edebiyata olan ilgim Eşit-Ağırlık seçmemdeki en büyük etkendi.
Ama bunun yanlış bir seçim olduğunu fark etmem ancak 11. sınıfta olduğundan TM öğrencisi olarak kaldım. :(
Dediğim gibi sayısalcı olsaydım çok büyük işler yapabilirdim. :)

Senin forum yöneticisi olarak benim hakkımdaki düşüncelerini merak ediyorum doğrusu. :)

Benzer durumda pek çok arkadaşım olmuştu. Onlar da hukuk seçmişlerdi. Hukuk seçenlerin büyük kısmı eşit ağırlığın en iyi bölümü olduğundan seçiyor sanırım. :):) Sayısal seçseymişsin dediğin gibi daha da iyisini yapabilirdin ama hukuk da iyidir. İyi noktalara geleceğine inanıyorum. :)

Henüz pek fazla tanıdığım söylenemez fakat gittikçe artış gösteriyor aktifliğin. Bu da zaman içerisinde daha iyi tanıyacağımız anlamını taşıyor. :) Fakat gördüğüm kadarıyla herkesle iyi geçinen birisin ve bunu başarabilen pek fazla kişi yok forumda. :)

Kural gereği her mesajda soru sormak gerekiyordu sanırım, inşallah sorulmamıştır diyerek sorayım sorumu. :)

Tuba Büyüküstün'ü ilk ne zaman izledin ve bu denli büyük bir hayranı olmana ne etken oldu? :)

Benzer durumda pek çok arkadaşım olmuştu. Onlar da hukuk seçmişlerdi. Hukuk seçenlerin büyük kısmı eşit ağırlığın en iyi bölümü olduğundan seçiyor sanırım. :):) Sayısal seçseymişsin dediğin gibi daha da iyisini yapabilirdin ama hukuk da iyidir. İyi noktalara geleceğine inanıyorum. :)

Henüz pek fazla tanıdığım söylenemez fakat gittikçe artış gösteriyor aktifliğin. Bu da zaman içerisinde daha iyi tanıyacağımız anlamını taşıyor. :) Fakat gördüğüm kadarıyla herkesle iyi geçinen birisin ve bunu başarabilen pek fazla kişi yok forumda. :)

Kural gereği her mesajda soru sormak gerekiyordu sanırım, inşallah sorulmamıştır diyerek sorayım sorumu. :)

Tuba Büyüküstün'ü ilk ne zaman izledin ve bu denli büyük bir hayranı olmana ne etken oldu? :)

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. :)

Tuba Büyüküstün'ü ilk Ihlamurlar Altında dizisinde izledim.
Hayranlığım bu diziyle başladı, daha sonra Asi-Gönülçelen-20Dakika şeklinde devam etti.
Ihlamurlar Altında gerek hikayesi gerek müzikleri gerekse oyunculuklarıyla Asi dizisiyle birlikte efsanemdir. :)

Ona olan bu denli hayranlığımın nedenini az da olsa çözebildim sanırım.
Kendisinde insanı ekrana çeken bir şeyler var, çok doğal.
Samimi ve yapmacıklıktan uzak oluşu en büyük etkenlerden biri. Günümüzde bir elin parmak sayısını geçmez bu tür oyuncular.
Hiçbir zaman reklam kaygısına girmiyor, aynı zamanda çok güzel ve çok başarılı. :)

- - - Ekleme - - -

İsmin Onur sanırım, 35 de İzmir olabilir. :)
İzmir'se İzmir'in neresindensin?
Seni çok fazla tanımıyorum, kendini tanıtırsan sevinirim. :)

- - - Ekleme - - -

Evet öyleydi sorunlarım vardı gerçek hayatta onları çözünce geri döndüm. :)
Nick'im anlamını seviyordum yiğitlik demek o yüzden rastgele sözlükte görüp beğenmiştim hala da kullanıyorum. :)
Narlıdere'deyim ama genellikle okul yüzünden Buca'da takılıyorum. :)

Sen İzmir'in neresindensin ? :)

Ben Balçova'dayım. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bugün arkadaşlık isteği göndermişsin, öncelikle teşekkür ederim. :)
Foruma eskisi kadar çok giremediğini duydum kuşlardan, yazmana sevindim. :)
Nickinin nereden geldiğini merak ediyorum.
İzmir'in neresindensin? :D
İmzandaki sözü de beğendiğimi belirtmek isterim. :)
Galatasaraylısın, ben Fenerbahçeliyim. :W

Evet öyleydi sorunlarım vardı gerçek hayatta onları çözünce geri döndüm. :smile:
Nick'im anlamını seviyordum yiğitlik demek o yüzden rastgele sözlükte görüp beğenmiştim hala da kullanıyorum. :smile:
Narlıdere'deyim ama genellikle okul yüzünden Buca'da takılıyorum. :smile:

Sen İzmir'in neresindensin ? :smile:

Moderatörün son düzenlenenleri:

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. :)

Tuba Büyüküstün'ü ilk Ihlamurlar Altında dizisinde izledim.
Hayranlığım bu diziyle başladı, daha sonra Asi-Gönülçelen-20Dakika şeklinde devam etti.
Ihlamurlar Altında gerek hikayesi gerek müzikleri gerekse oyunculuklarıyla Asi dizisiyle birlikte efsanemdir. :)

Ona olan bu denli hayranlığımın nedenini az da olsa çözebildim sanırım.
Kendisinde insanı ekrana çeken bir şeyler var, çok doğal.
Samimi ve yapmacıklıktan uzak oluşu en büyük etkenlerden biri. Günümüzde bir elin parmak sayısını geçmez bu tür oyuncular.
Hiçbir zaman reklam kaygısına girmiyor, aynı zamanda çok güzel ve çok başarılı. :)

- - - Ekleme - - -

İsmin Onur sanırım, 35 de İzmir olabilir. :)
İzmir'se İzmir'in neresindensin?
Seni çok fazla tanımıyorum, kendini tanıtırsan sevinirim. :)
İzmir olduğu nickten belli oluyor zaten neresinden olduğumu öğrenmek için "nereden" bölümüne bakabilirsin :D adım Onur 12 yaşındayım 7.sınıftayım kurtlar vadisinin hastasıyım en sevdiğim diziler kvp, leyla ile mecnun, 20 dakika :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy