Bir diziyi izlemendeki en büyük sebep nedir? (Oyucu kadrosu, senaryo, kanal vs. vs.)
Bir diziyi izlememdeki en büyük sebep senaryodur.
(Tuba Büyüküstün dizileri bu genellemenin dışındadır, kendisinin ekranda sadece resminin bile olması o diziyi izlememe sebeptir.)
Senaryo dedim çünkü starlar annelerinin karnından star doğmazlar, ilk parladıkları dizinin konusu çok önemlidir.
Konusu ve buna bağlı olarak gelişen senaryo günümüzde de çok yanlış oyuncu seçimleri olmadığı sürece bir diziyi götürebilmektedir.
Tabii ki diziyi sırtlayabilecek başrol oyuncuları ve destekçisi olacak kanal da çok önemlidir.
- - - Ekleme - - -
Öncelikle cevaplarına biraz göz attım ve Türkçeyi çok iyi bir şekilde kullandığını gördüm, kutlarım. 
Avukatlık düşünüyorsun sanırım? Hukuk hep istediğin bir şey miydi yoksa bir şekilde yolun eşit ağırlığa düştü de öyle mi hukuka yöneldin?
- - - Ekleme - - -
Bu
cevabı görmeden sormuşum soruyu.
Merhaba, Türkçemi beğenmenin hoşuma gittiğini söylemek isterim.
Evet avukatlık düşünüyorum ama kısa vadede, hakimlik-savcılık sınavlarına hazırlanıp hakim ya da savcı olmak istiyorum.
Edebiyata olan ilgim Eşit-Ağırlık seçmemdeki en büyük etkendi.
Ama bunun yanlış bir seçim olduğunu fark etmem ancak 11. sınıfta olduğundan TM öğrencisi olarak kaldım.

Dediğim gibi sayısalcı olsaydım çok büyük işler yapabilirdim.
Senin forum yöneticisi olarak benim hakkımdaki düşüncelerini merak ediyorum doğrusu.
- - - Ekleme - - -
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Profiline baktığımda, aktif ama pek fazla ortalarda olmayan bir üye olduğun kanısına vardım nedense.

Hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim, kendini tanıtabilir misin?
- - - Ekleme - - -
Yaşım 18 bu sene sınavlara hazırlanıyorum.metal müzik dinliyorum büyük bi jimi hendrix fanıyım

çok fazla Türk dizisi izlemem ama arada çıkan kalitelileri izlerim
Memnun oldum, ben de sınavlara hazırlanıyorum.

Yabancı diziler çok kaliteli oluyor, evet. Ben de birkaç tanesini izliyordum.
- - - Ekleme - - -
En sevdigin kitap?
En cok duygulandigin an?
Hayatina anlam veren birsey var mi?
En sevdigin kitap?
Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
En cok duygulandigin an?
Küçükken geçirdiğim hastalığı ve yaşadıklarımızı öğrendiğimde/hatırladığımda çok duygulanmıştım.
Hayatina anlam veren birsey var mi?
Sevilmek.