Kurtlar Vadisi Pusu 188.Bölüm Fragmanı

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,760
Puanı
1,060
Yazete Linki:
http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-188-bolum-fragmani-7451/

HD Fragman:

Alternatif:

188. Bölüm Özeti ve FotoğraflarıTürkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 188. bölümü, 11 Nisan Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 188. bölümünde yaşanacaklar:
Polat Alemdar’ın uygulamayı kabul ettiği heyet kararı nedir? İhtiyarlar Heyeti, Sencer ve Adil Bey hakkında nasıl bir karar alacak?

Heyetin içindeki hain ortaya çıkacak mı? Sencer, kendi adamı Remzi’yi neden öldürmeye çalışacak? Sencer’in yeni planları ne olacak?

Erkan kurtulmayı başaracak mı? KGT lideri Akif, Haydar’ın hainliğine inanacak mı?

Poyraz, Polat Alemdar’dan intikam almak için şimdi ne yapacak? Yoksa Polat’ı en hassas noktası olan kızı Elif’le mi korkutacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 11 Nisan Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 188. bölümünde olacak…
188_1.jpg

188_2.jpg

188_3.jpg

188_4.jpg

188_5.jpg

188_6.jpg

188_7.jpg

188_8.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
İst Başk. Remzi Eliif 😱 Of N'oluyo be? 😱

hele şükür ya çıktı sonunda :D
fragman inanılmaz olmuş o kadar çok olay var ki neyi yorumlayacağımı şaşırdım elifin gözler gitmiş remzi gidiyo olaylar olaylar olaylar harika bişey

Bu Bölümde can pazari yasanacak.. Herkez birbirine girmis.. Bu bölümü sansürsüz izlemek vardi..

acayip bi bölüm olacak ortalık karışmış iyice off be zahmet olmazsa fragmanı beğenin

fragmanı izlemeden tahmin yeni ppsikopat poyraz kesiyor biçiyor polatın ailesi de topa girmiş olabilir :D aynştayn ım ya la :F

Ben dedim saat 19.00 sularında fragman çıkar diye.:D

- - - Ekleme - - -

Hislerim tuttu yani:D

- - - Ekleme - - -

Mete ile Poyraz bir olmuş Aybarsı öldürüyorlar

Sezon sonu yakalaştıkça ölümler arttı iyice.