06 Nisan 2013 Cumartesi Reyting Tahminleri

La konuya abone olmusum durmadan bildiri geliyor telefona zirt zirt zirt diye dedim gece gece konuda noluyo :D ne guzel de yatmistim :D

noluyo olm naaptım lan :kiki: sorunun mu var aga :D

- - - Ekleme - - -

ne dalgınlığı 4 kez yazmışsın 4 ü de şevkat tepe :kiki: tmm öyle biliyodun öğrenmiş oldun :D

Nasıl 4 kere yazmışım? Kopyalıyorum bi kere ben onları kendi mesajlarımdan. :D
Kopyalayıp düzeltiyorum, öyle yazıyorum.
Türkçem gayet iyidir. :)

ben ve kaçmak :kiki: sorun varsa çözeriz herkes akıllı olacak :kiki: @RüzgarGülü aga dalga değil düzeltme sadece :D

TOTAL

Lale Devri 6.45
Yağmurdan Kaçarken 2.10
Survivor 7.55
Umutsuz Ev Kadınları 3.50
Şefkat Tepe 5.60
1 Erkek 1 Kadın 2.15
Ayna 1.50

AB

Lale Devri 3.75
Yağmurdan Kaçarken 1.80
Survivor 7.65
Umutsuz Ev Kadınları 2.85
1 Erkek 1 Kadın 2.65
Ayna 1.50

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mod. falan yok mu buralarda, mesaj düzenlenmiyor.
Eski tahminimin silinmesini, yeni tahminimdeki "v" harfinin "f" olarak değiştirilmesini istiyorum. :W

billy kane aynısından aga mümkünse aynısından istiyorum :kiki:

bende tahminlerle oynamak istiyodum mesajlar düzelmiyo

ProgramTOTALAB
Survivor
Yağmurdan Kaçarken
Lale Devri
Umutsuz Ev Kadınları
Umutsuz Ev Kadınları-Özet
Bir Erkek Bir Kadın
Ayna
Büyük Risk
Lale Devri-Özet
İntikam-Tekrar
[TD="align: right"]7.65[/td][TD="align: right"]7.5[/td] [TD="align: right"]2.3[/td][TD="align: right"]2[/td] [TD="align: right"]6.5[/td][TD="align: right"]3.7[/td] [TD="align: right"]3.5[/td][TD="align: right"]2.8[/td] [TD="align: right"]1.7[/td][TD="align: right"]1.25[/td] [TD="align: right"]2.1[/td][TD="align: right"]2.7[/td] [TD="align: right"]1.5[/td][TD="align: right"]1.5[/td] [TD="align: right"]2[/td][TD="align: right"]2.7[/td] [TD="align: right"]2.8[/td][TD="align: right"]1.7[/td] [TD="align: right"]2.5[/td][TD="align: right"]2.5[/td] [TD="align: right"][/td][TD="align: right"][/td]

Moderatörün son düzenlenenleri: