Eser Yenenler "Benzemez Kimse Sana" Programında!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

ozelhaber.gif

BENZEMEZ

KİMSE SANA

CUMA - CUMARTESİ 20.00 | yeni bölüm
Show TV'de!

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla ün salmış ve geçtiğimiz haftalarda final yapan "Eyvah Düşüyorum" adlı programın sunuculuğunu yapan "Eser Yenenler" Show TV'de ekrana gelen "EN BENZERSİZ PROGRAM" 'Benzemez Kimse Sana' programına konuk oluyor!

Juri üyeliğini Seyfi Dursunoğlu, Demet Akbağ ve Erol Evgin'in üstlendiği ünlülerin ünlüleri taklit eden ve seyirciye bol kahkaha garantisi veren "Benzemez Kimse Sana" yarışmasında Yenenler'in hangi ünlü yıldızı canlandıracağı ise sırla saklanıyor.

Murat Başoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen 'En Benzersiz Program' "Benzemez Kimse Sana" yeni bölümüyle Cuma ve Cumartesi akşamları 20.00'da Show TV'de!

415720_130028143736587533515_Original.jpg

dizi kolik

Son düzenleme:
Çok yanlış yaptı Show TV.

Resmen tutan bir programın yerini saçma sapan havuz yarışmasıyla değiştirdi. Yazık gerçekten. :(
Siteye baktıysan günü haftaya değişiyor. Defalarca söyledik zaten bu kanal yanlış yönetim yüzünden bu hale geldi ve hala bu hatalar devam ediyor ben hem programa hemde kanala üzülüyorum :(

Siteye baktıysan günü haftaya değişiyor. Defalarca söyledik zaten bu kanal yanlış yönetim yüzünden bu hale geldi ve hala bu hatalar devam ediyor ben hem programa hemde kanala üzülüyorum :(

Baktım malesef. :(

Bu kanalı yönetenlerin akli dengesi yerinde olmadığı kesin bence. Hangi akıl böyle bir dengesizlik yapabilir ki? Bu da yetmezmiş gibi tanıtımları dönmeyen dizilerin yayın tarihi de belli iyi mi? :F

Baktım malesef. :(

Bu kanalı yönetenlerin akli dengesi yerinde olmadığı kesin bence. Hangi akıl böyle bir dengesizlik yapabilir ki? Bu da yetmezmiş gibi tanıtımları dönmeyen dizilerin yayın tarihi de belli iyi mi? :F
Bu sitedekiler bildiğim kadarı ile temsili yani yayınlanadabilir ertelenedebilir hatta başlamayadabilir 1 aylık yayın planı sadece.

Asuman Krause bu haftada var dahil mi olmuş ki yarışmaya. :D
Bende fark ettim. Sanırım öyle oldu. Erkan Köse'nin ayrılmasıyla yerine mecbur birinin gelmesi gerekiyor zaten. "Asuman Krause" iyi bir isim olabilir. Geçen bölüm oldukçada renk kattı yarışmaya her ne kadar Yıldız Tilbe'yi pek başarılı canlandıramasa da. :D

Bende fark ettim. Sanırım öyle oldu. Erkan Köse'nin ayrılmasıyla yerine mecbur birinin gelmesi gerekiyor zaten. "Asuman Krause" iyi bir isim olabilir. Geçen bölüm oldukçada renk kattı yarışmaya her ne kadar Yıldız Tilbe'yi pek başarılı canlandıramasa da. :D

Bence de iyi oldu. :) Birde her hafta konuk ünlü gelecek galiba. :)