Şah Mat | 13. Bölüm | Videolu | SEZON FİNALİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dostun dostumdur düşmanın düşmanım @takas 2.sezon benden çekiceğin var :D
ayrıca bu cookies dilenci gibi ordan oraya sürüklemişsin aga ya öldür yada süründür bune böyle :F

Öldürsem mi öldürmesem mi kararsız kaldım. O yüzden böyle yerlerde sürünüyo şimdilik :D

Ne de olsa onla bir geçmişin bvar.

beni ve west i hala ayakçı yapmışsın biraz daha güçlü yapsan daha hoş olacak :D

aga düşmanlarımız güçlü bizim de güçlü olmamız lazım ona göre ayar çek :D anladın sen :D

Aga bölüm süper olmuş emeğine sağlık. Uzun gibi görünüyor ama kısa.

Aga cookies diziye almışsın ama beni almıyosun hem dizini okumuyorda

Çok uzun olmuş. Özetini atarsan okuyabilirim.

Videoyada iyi emek vermişsin güzel olmuş ama sonuç olarak videoda herkes ölüyor. Yani ilk 1 dk.sından sonra sıkıldım diyebilirim. Yinede eline sağlık başarılar dilerim yeni sezonunda da. :)

Baştan sona okudum süper olmuş ama video çok hızlı bazen anlaşılmıyor bir şey. :D

Hani ben nerdeyim bulamadım. :D @XanTier senin dizi çok uzunmuş be ya. :D

Aga bölüm süper olmuş emeğine sağlık. Uzun gibi görünüyor ama kısa.

Okumaya başlayınca hemen bitiyor aslında.

Çok uzun olmuş. Özetini atarsan okuyabilirim.

Videoyada iyi emek vermişsin güzel olmuş ama sonuç olarak videoda herkes ölüyor. Yani ilk 1 dk.sından sonra sıkıldım diyebilirim. Yinede eline sağlık başarılar dilerim yeni sezonunda da. :)[/SIZE]

Sezon Finali olduğu için uzun oldu biraz. Diğer bölümlerden 2,5 kat daha uzun oldu :D

Ne kadar uzun yazmışsın. Kitap okuyorum zannettim .. :) Eline sağlık müthiş bir final olmuş :)

Saol ::)

Baştan sona okudum süper olmuş ama video çok hızlı bazen anlaşılmıyor bir şey. :D

Videoyu yapana sor :D

Hani ben nerdeyim bulamadım. :D @XanTier senin dizi çok uzunmuş be ya. :D

Videonun sonunda ölen sensin işte. :D
Sezon Finali olduğu için uzun oldu.

@çocuklarduymasın @Forumdash @Arslan Bey @xemrexxx @cookies @Fks14 @Onur_35 @SuskunFelon yorumlarınızı bekliyorum ::)[/B][/COLOR][/FONT]

Son düzenleme: