Sizdeki maçlar 11 falan alıyor bizdekiler 23 , yani iki maç etkisinde hem ne alaka illa seyirci çalıyor..
reytinglere bakınca öyle bişey yok öbgzk maç olduğunda da aynı olmadığında da ne maçından bahsediyon
Sizdeki maçlar 11 falan alıyor bizdekiler 23 , yani iki maç etkisinde hem ne alaka illa seyirci çalıyor..
eskiden 21.45 te başlardı vadi son yıllarda erken başlıyo zar zor yetişiyo millet
Ne zaman bitecek bu maçlar, olan dizilere oluyor
maç etkiliyo diyosam etkiliyodur illa
reytinglere bakınca öyle bişey yok öbgzk maç olduğunda da aynı olmadığında da ne maçından bahsediyon
Galatasaray'in maclari 3 Nisan Carsamba ve 9 Nisan Sali. Devam ederse 23/24.04. ve 30.04./01.05. (Sali&Carsamba) yari final maclari var. Finale cikarsa 25.05. (Cumartesi) artik dünya reyting rekoru kirilir
Fenerbahce 4 ve 11 Nisan (Persembe) Ceyrek Final maclari, cikarsa 25.04. ve 2.5. (Persembe) yari final maclari. Finale cikarsa mac 15 Mayis Carsamba
Yakup o halde İntikam düşecek yine desene
Galatasaray'in maclari 3 Nisan Carsamba ve 9 Nisan Sali. Devam ederse 23/24.04. ve 30.04./01.05. (Sali&Carsamba) yari final maclari var. Finale cikarsa 25.05. (Cumartesi) artik dünya reyting rekoru kirilir
Fenerbahce 4 ve 11 Nisan (Persembe) Ceyrek Final maclari, cikarsa 25.04. ve 2.5. (Persembe) yari final maclari. Finale cikarsa mac 15 Mayis Carsamba
Sağ ol Ömer
tebrik ediyoruz intikamı ben kendi adıma konuşim küçümsemiyorumMaç olsada olmasada intikam benzer oranları alıyor.Sadece sıralama olarak düşüyor.Tamam diziniz başarılı,ama başarılı diye 2.olan bir yapımıda küçümsemeniz gerekmez.
tebrik ediyoruz intikamı ben kendi adıma konuşim küçümsemiyorum
rica ederimÇok teşekkür ederiz İntikam severler olarak
KVP'yi sadece KVP'ciler tebrik ediyor nedense
fks ve berenist devamlı tebrik ediyolar dikkat ediyorum saolsunlarKVP'yi sadece KVP'ciler tebrik ediyor nedense
Ben tebrik ettim Ömer KVP'yi, her hafta ediyorum zaten
KVP'yi sadece KVP'ciler tebrik ediyor nedense
Her hafta tebrik ediyoruz Bu haftada ettim
Intikam'in AB'de 9'un üstüne cikmasi Kanal D'nin bu haftaki basarili gidisatininda bir göstergesi. Kanal D'nin yapimlari bu hafta baya artis gösterdi. Galip Dervis haric tabi. O gecen hafta cok iyi baslangic yapmisti zaten