Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlamadiğim böyle bir dizi neden yaz ayına saklanmiş? TMC film böyle bir şey yapmaz genelde.Hem Karadayı çakması gözüyle bakar millet buna.Kıyafetten ötürü Videoyu oynatmadan bakın videonun play tuşu adamın yuzunde sanırsın Kenan
Çok yapmacık olmuş bir kere. Baştaki vuruş sahnesi yapmacık, "Ben bu oyunu bozarım" kısmında ses tonunu iyi ayarlaması lazımdı. Dizinin tutacağını düşünmüyorum. Bu tür yapımlar artık tutmaz oldu. Bu dizi tutarsa Ustura Kemal'e ayıp olur bir kere. Bizimkilerde ne meraklı efsanevi filmleri dizi yapmaya. O filmleri dizi yapmaya kalkışıyorlar, yaptıklarına da değmiyor yani.
Sezon bitmiş,ATV dizi üstüne dizi başlatıyor.ATV'nin sezon başındaki her diziyi tuturan büyüsü maalesef bozuldu,sanırım sadece şanslıymış.Dizi nisan sonunda başlayıp 10 bölümde sezon finali yapacak bu durumda.
Tatar Ramazan filmini hiç izlemedim.Neyi anlatıyor? Ramazan mdür/vali gibi birini itekliyor.O adam ölecek mi? Onun için mi hapse düşüyor? Tam anlamıyla Karadayı çakması muamelesi görür mü?
Tatar Ramazan filmini hiç izlemedim.Neyi anlatıyor? Ramazan mdür/vali gibi birini itekliyor.O adam ölecek mi? Onun için mi hapse düşüyor? Tam anlamıyla Karadayı çakması muamelesi görür mü?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.