Memati Muhteşem Yüzyıl'a Transfer Oldu

Habere baktim güccük resim koymuşlar :F:F Yalan haber GÜrkan Uygur'u göremedim:F:F
fft16_mf3142225.Jpeg

takasla forumdash anlaşıyor bu ittifaka darksaal da katılırsa kesin banlanırım ben :F
bence olsun bakalım gerçekten reytingi var mı iyi oynuyor mu görelim :) my için farketmez başka popüler birini bulur

- - - Ekleme - - -

Habere baktim güccük resim koymuşlar :F:F Yalan haber GÜrkan Uygur'u göremedim:F:F
fft16_mf3142225.Jpeg

bak şu çadırın arkasındaki sümbül ağa ile sülüman napıyolar acaba :F

Ben dizileri baştan izlerim 10 sene ayıramam KVP izlemeye sen İntikam başla :F:F Aşk-ı Memnu demıyorum bak ilk senesinden başla diziye:F:F

aga senin 10 yıllık bi kaybın var onu doldurmamız lazım mecbur izleyeceksin her gün 1 bölüm izle 1 senede biter çok ara verdiğimiz için 300 bölüm var arka sokaklar yetişiyo nerdeyse 3 sene var arada ama bölüm sayıları 10 vadi önce sadece :kiki: tabi sinemaları saymıyom :d

vadi eşsiz bi dizi hele eski vadi bölüm izlese yeter zaten sonra benden fanatik olacak bi de onla uğraş :kiki:

- - - Ekleme - - -

neyse aga ben yatıyom yarın koşuruz @forumdash :d

@takas sen ne zaman Aşka Sürgün'den başlarsın Beren işleri izlemeye ben o an başlarım Memoş izlemeye :F:F

- - - Ekleme - - -

@takas onu bunu bırakalım My'de oynatmayalım şu adamı:F:F @xemrexx sende isteme şu adamı diziye daaa :bağır:

aga bak berenin o kadar dizisi geçti vadi hala ayakta dimdik farkı görmen lazım :D
aşka sürgünü tekrarlarımızla geçiyoduk :D
aşkı memnu da çok daha üstündük baya bi üstündük
fatmagülde malum olaylar
intikamda söylemeye gerek yok :D

- - - Ekleme - - -

naparsa yapsın umrumda değil artık

yok gelsin şener şenden daha uygun en azından dizide 38-39 yaşında olması lazım mimar sinanın şener şen olur mu hiç :F daha iyi aday çıkana kadar bu kalabilir :D

- - - Ekleme - - -

konumuz my vadive beren nereden çıktı darksaal ı çağırttırmayın bana :F

aga bak berenin o kadar dizisi geçti vadi hala ayakta dimdik farkı görmen lazım :D
aşka sürgünü tekrarlarımızla geçiyoduk :D
aşkı memnu da çok daha üstündük baya bi üstündük
fatmagülde malum olaylar
intikamda söylemeye gerek yok :D

- - - Ekleme - - -

naparsa yapsın umrumda değil artık
hacı laf çakma alttan alttan şimdi.:bağır: Şimdilik aynı fikirdeyiz susalım işimize bakalım:ok: hadi pankart mı hazırlıyoruz zincirmi vuruyoruz napıyorsak yapalım oynamasın su dizide :F:F

- - - Ekleme - - -

yok gelsin şener şenden daha uygun en azından dizide 38-39 yaşında olması lazım mimar sinanın şener şen olur mu hiç :F daha iyi aday çıkana kadar bu kalabilir :D

- - - Ekleme - - -

konumuz my vadive beren nereden çıktı darksaal ı çağırttırmayın bana :F
Harbiden Şener Şen ne ya :F:F