Show TV'nin dizilerinin son durumu ne oldu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Geçtiğimiz günlerde 6 yapımcının SHOW TV'ye yapacağı dizilerin iptal olduğuna yönelik haberler çıktı. Konun asıl uzmanı Ali Eyüboğlu geçen ay bu projelerin yapılacağına dair haberleri ilk olarak o söyledi şimdi bu haberler üzerine bugün ki yazısında :

‘Show TV’yle anlaşmalar başlamadan bitti’ diye haber yapanların yazmadıkları için kaynakları ne bilmiyorum, ama ‘İşte Show TV’nin altı yeni projesi’ başlıklı yazımın kaynağı belli:

Show TV’nin Genel Müdürü Haluk Şirin.
O projelerden ‘Ben Burdan Atlarım’ın tanıtımları dönüyor.
Yapımcıların Show TV’ye çekecekleri dizilerin akıbetine gelince; Haluk Şirin’in verdiği son bilgi şöyle:
“Dizilerden sadece Gold Film-Faruk Turgut’un projesini daha ağır bir drama olduğu için bahar yerine sonbahara kaydırıp ‘Benzemez Kimse Sana’ya yer açtık. Size daha önce anlattığım dizilerden bir kısmını nisan ayının ilk, diğerlerini ikinci haftasında yayınlamaya başlayacağız. İptal olan hiçbir şey yok.”
Durum budur.

İddalara açıklık getirdi.

166405_show-tv.jpg

Bugün ki yazısına linkten erişebilirsiniz : ‘DOSTLUK MAÇI’NA KARŞI ÇIKAN KAFA | Ali Eyüboğlu

Son düzenleme:
Çok sevindim, umarim iyi sonuçlar alir tüm diziler :)

Güzel haber. Umatım Show Tv tekrar yükselişe geçer :) Ama çoğu gibi programları kaptırmaz inşallah veya iptal oolmaz.

Bu dizilerden sadece "Benim Hala Umudum Var", "Feyruz" ve "Her Şey Yolunda Merkez" dizileri umut vaat ediyor. :)

Gold Film'in yeni dizisini merak ettim şimdi :)

Feyruzla Benim Hala umudum varı çok merak ediyorum.Umarım tutarlar :)

Bence hiç biri tutmayacak. Hepsi elinde patlayacak gibime geliyor. :mmm:

"Benim Hala Umudum Var" dizisinin sonu umarım "Gün Akşam Oldu" ve "Sensiz Olmaz" dizileri gibi olmaz. :(

Diziler değilde Benzemez Kimse Sana iyi gibi duruyor. Orta halli devam eder yada hiç izlenmez :D

İmzan süper Hazal Kaya fanı seni :D

"Benzemez Kimse Sana" Show TV'yi sezonun sonunu iyi görmesini sağlayacak olan bir program ama bu saydığım diziler Show TV'yi düzeltebilecek olan diziler. :)

Umarim dizide Hazal yer alir Esra :)
Umarım Furkan ama kabul edeceğini sanmıyorum.

Hayranları şimdide onu Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi aksiyon-drama tarzı bir dizide görmek istiyorlar. Hazal Kaya acaba yeni sezonda hangi tür bir diziyle karşımıza çıkacak çok merak ediyorum ama bence "Benim Hala Umudum Var" dizisine Hazal Kaya'dan başkası düşünülemez. :)