Kurtlar Vadisi Pusu'dan Klasik Taktik

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,591
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni bir karakter geldi diziye😛oyraz.
İlk bölümden ölüm saçtı ve ortalığı karıştırdı.
Neyse bu olay yeni değil KVP psikopatlara alışık.
Vadide gene aynı senaryo dönüyor yani.

İskender Büyük:Diziye ölümle geldi.25.bölümde istihbarat başkanını öldürerek başladı.Arada Polat'ın adamı Kazım dahil pek çok kişiyi öldürdü.En son Ebru'nun ölümünden sonra Polat tarafından cezası kesildi.

Cevat Akarsu:Halo'yu öldürerek girmiştir diziye.Cezası bizzat Polat tarafından kesilmiştir gene.

Ersoy Ulubey:Ölüm ile gelmese de Memati'nin bebeğini öldürerek sonunu hazırlamıştır.Sonu gene feci omuştur.

Poyraz :Yeni psikopatımız.İlk bölümden başta Mete olmak üzere öldürmeye başladı.Onun da sonu ibretlik olacak gibi.

Ne yani. Öldürmek mi aynı senaryo. Ne yapacağını şaşırmışsın emre sen.

Saçmalamaya devam et. Çldürerek gelecek. Adamlarımızı öldürmeden kötü karkter mi olur.

Basit bir ölümle mi ayrılacak diziden. Tabiki ibretlik olacak.

Önceden daha az saçma konu açardın. Artık sınırları aştın.

Ersoylu bölümler dehşetti. Diğerlerini izlemediğim için bilmiyorum. :D

yok artık ya :D konu çok iyi olmuş tabi karakter gelecek

Saçmalamaya devam et. Çldürerek gelecek. Adamlarımızı öldürmeden kötü karkter mi olur.

Basit bir ölümle mi ayrılacak diziden. Tabiki ibretlik olacak.

Önceden daha az saçma konu açardın. Artık sınırları aştın.

hiç de saçma değil konum:D gayet de olanı anlatıyor öldürmeden de kötü olunur hadi öldürdüler diyelim niye ilk bölümden öldürüyorlar bari aralarında azıcık rekabet düşmanlık yaratın sonra başlaınalr :D

beyler konudan çıklaım hadi :d rica ediyorum :d

ee kardeşim diziyi izlemiyosan karışmicaksın sonuçta senarist sen değilsin ister ölümle ister çiçekle gelsin fark yapmaz vadi çoluk çocuğa acımaz :D

orası beni irdelemez ama kendini çok iyi saklıyosun emre sende her hafta vadiyi izliyosun ama atıp tutmaktanda geri kalmıyosun böyle devam et hadi eyvallah

iskender ölene kadar izledim zaten konudakiler çoğu o öldüğünde vardı ya da öldü :F sonrasını forumdan sizin yorumlardan ve videolardan takip ettim yeterli o kadarı :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy