Burcu Esmersoy Fırça Yedi!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
burcu-esmersoy_38720.jpg

Perşembe akşamı ekranlara tekrar merhaba diyen ve canlı olarak yayınlanan Popstar 2013, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Burcu Esmersoy'un sunuculuğu yaptığı programda, heyecanlı ve zor anlar damga vurdu.

2013 jürisinde Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Demet Akalın ve Serdar Ortaç'ın bulunduğu Popstar 2013'de, Burcu Esmersoy'un heyecanlı ve gergin anları gözden kaçmadı.

Esmersoy, program açılısında Ersoy'un yaptığı konuşma sırasında kendisine bakmadığı gerekcesiyle Ersoy'dan anında fırçayı yedi. Ersoy, "Ben konuşurken bana bak sakın öldürürüm seni.. " ifadelerini kullandı. Olay karşısında şaşıran güzel sunucu anında özür dileyerek durumu toparladı.

Geçtiğimiz haftalarda Ermersoy'u istemediği yönündeki haberler çıkmıştı. Bu dedikoduların yine yanlış olduğu programın başında Ersoy'un Esmersoy'a söylediği övgü dolu sözlerle yine bertaraf edildi.

"Konuşurkan Bana bakmış..." O kostümlerinle çokta bakılıcak görünümdesin ya sanki.. :)
Bi 15 dk falan izledim esmersoy yeni yetme bu alanda ama hepten de kötü sayılmaz.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy