Necati Şaşmaz,Reklam Filmi'nde Oynamayacak !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan,10 yıldır izleyiciyi ekrana bağlayan ve bağlamaya da devam edecek gibi görünen başarılı dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun başarılı başrol oyuncusu Necati Şaşmaz,bilindiği üzere daha önce yapılan haberlerde şeker ve çikolata tanıtım reklamı'nda oynayacağı söylenmişti.Ancak o haberi,Necati Şaşmaz'ın avukatı yalanladı.

''Necati Şaşmaz ile yapılan anlaşma kesinlikle asılsızdır,anlaşma sağlanmadan sadece tanıtımları için Necati Şaşmaz ismini kullanmışlardır'' açıklamasını yaptı.Böyle bir şeyin söz konusu olmadığını dile getiren Necati Şaşmaz'ın avukatı,yapılan haberlerin asılsız olduğunu da ortaya koydu.

Y4ekbsszieMV6DA5z7JjiH53.jpg

hiç sanmıyorum yalan olduğunu o kadar haberi çıktı her yerde

büyük ihtimal öyledir
ortadoğunun 1 numarası bu adam

Şekerleme ve Şekerli Mamüller Tanıtım Grubu'nun tanıtımlarda Necati Şaşmaz'ın ismini kullanmasına Şaşmaz'ın avukatından açıklama geldi.
İşte o açıklama...
Şekerleme ve Şekerli Mamuller Tanıtım Grubu tarafından daha önce basına ve birçok gazeteye verilen demeçlerde Türk Çikolata ve Şeker Sektörünün Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da tanıtımı için müvekkil NECATİ ŞAŞMAZ ile anlaşma yapıldığı belirtilmişse de verilen beyanatlar gerçek dışıdır.
Anılan grup, maalesef henüz anlaşma sağlanmadan erken davranıp tanıtımları için NECATİ ŞAŞMAZ ismini kullanmıştır. Müvekkil NECATİ ŞAŞMAZ'ın söz konusu yapılacak tanıtımlarla bir ilgisi olmadığı kamuoyuna saygı ile duyurulur.
M. Necati ŞAŞMAZ
Vekili
Av. Faruk ÇETİNKAYA

daha kesin deyilmiş necati ismi üzerinden prim yapmamları gerektiğini söylemiş

Şekerleme ve Şekerli Mamüller Tanıtım Grubu'nun tanıtımlarda Necati Şaşmaz'ın ismini kullanmasına Şaşmaz'ın avukatından açıklama geldi.
İşte o açıklama...
Şekerleme ve Şekerli Mamuller Tanıtım Grubu tarafından daha önce basına ve birçok gazeteye verilen demeçlerde Türk Çikolata ve Şeker Sektörünün Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da tanıtımı için müvekkil NECATİ ŞAŞMAZ ile anlaşma yapıldığı belirtilmişse de verilen beyanatlar gerçek dışıdır.
Anılan grup, maalesef henüz anlaşma sağlanmadan erken davranıp tanıtımları için NECATİ ŞAŞMAZ ismini kullanmıştır. Müvekkil NECATİ ŞAŞMAZ'ın söz konusu yapılacak tanıtımlarla bir ilgisi olmadığı kamuoyuna saygı ile duyurulur.
M. Necati ŞAŞMAZ
Vekili
Av. Faruk ÇETİNKAYA

daha kesin deyilmiş necati ismi üzerinden prim yapmamları gerektiğini söylemiş

hiç sanmıyorum yalan olduğunu o kadar haberi çıktı her yerde (@2)

yazete de yazıyo doğruymuş demekki

- - - Ekleme - - -

daha netlik kazanmamış erkenden medyaya sızdırılıp ismi üzerinden prim yapılmaması gerektiğini söylemiş

yazete de yazıyo doğruymuş demekki

- - - Ekleme - - -

daha netlik kazanmamış erkenden medyaya sızdırılıp ismi üzerinden prim yapılmaması gerektiğini söylemiş
Evet sınıfa girerken de ben Polat Alemdar'ım demek gibi bir şey oldu bu da . Polat abimizin üzerinden prim yapanlara ölüm :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy