Şah Mat | 11. Bölüm | Videolu! | Sezon Finaline Son 2!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061
1550hnhg.png

Şah Mat 10. Bölüm Özeti

34rcp44’ün ölmediği anlaşıldı. Yüzünü ve adını değiştirdi.
Derin Darbe, Arslan Bey'e Arabayla Çarptı.
Almila'yı avlamak isteyen Fks14 ve Takas av oldu.
Derin Darbe, Zeynep'e Olayları Anlattı.

Şah Mat 11. Bölüm
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Senaryoda kopukluklar olduğunu düşünüyorsanız, 2-3 bölüm sonrasını bekleyin. Mutlaka o konu işlenecektir. İşlenmezse uyarırsınız. :😱
Dizi 13. Bölüm Sezon Finali Olacak! Sezon Finali Bölümünde 2 3 Dakika Uzunluğunda Video Olacaktır.
Bazen her bir replik, her bir cümle önemlidir.
Dizide Rol Almak İsteyen Herkes Özel Mesaj Yoluya Bildirebilir ::)
Dizideki Oyuncu Sayısı Arttıkça Haliyle Kişi Başına Düşen Replik Sayısı Azalıyor.

İleride hemen hemen her bölümde video kullanmayı düşünüyorum. Şimdilik küçük bir başlangıç ::)
22 Eylül 2032, Almila'nın Evi, 05:10

xemrexxx:Şimdi sakin ol ve o elindeki silahı yavaşça yere bırak evlat.
Fks14: Evlat mı?
Takas:Evlat mı?
Almila:Evlat mı?
xemrexxx: Nostalji yapmak istedim sadece. Tamam. Yeter. Bırak silahını!
Takas:(Gülümseyerek)Ben sana gösterecem nostaljiyi.

O sırada xemrexxx kafasının arkasından bir şey dokunduğunu hisseder. WesTxCoasT silah doğrultmuştur.

WesTxCoasT: Şimdi sakin ol ve o elindeki silahı yavaşça yere bırak evlat.

xemrexxx Fks14'e dayadığı silahı indirdi. Takas oturduğu yerden havalı bir şekilde kalktı ve;

Takas: Eee Almila. Anlat bakalım. Neler yaptın bu 3 ayda?

22 Eylül 2032, Forumdash'ın Yeni Oteli, 05:20

Forumdash:
Ne oldu? Almila ile İngilizleri ne yaptın? Kimliğini bilen yok değil mi? Herkes seni öldü biliyor.

Derin Darbe: çocuklarduymasın ve beni ameliyat eden cerrah hariç hiç kimse bilmiyor kimliğimi. yatutarsa da biliyor.
Forumdash:Yatutarsa? Ha. Seninle çalışan kişi. Tamam.
Derin Darbe: Evet.
Forumdash:Hadi anlat.
Derin Darbe: Fransa'ya vardık çocuklarduymasın'la. O doktorun yanına gitti. Ben de yatutarsa ile buluştum. O zaten bütün listeye sahipti. Onun listesindeki kişilere suikast yaptık. Zaten onların yerine yenileri gelemediği için zaten çalkantıda olan ülke iyice battı. Aynı şey İspanya, Polonya'ya falan da oldu. Haberlere falan çıkmıştı. En son da Hollanda oldu.
Forumdash:Peki. Ameliyat?
Derin Darbe: Herkes benim kim olduğumu öğrendi tabiki orada. Şu anda neredeyse bütün Avrupa ülkelerinde ben yani eski halim aranıyor.

Kapı çalındı. Gelen kişi Forumdash'a "Efendim. Sizi çağırıyolar. Çok acil olduğunu ilettiler."

Forumdash:Haydaa. Tam zamanıydı. Derin Darbe seninle sonra devam ederiz. Git dinlen sen.
Derin Darbe: Tamam.

Forumdash otelden ayrıldı. Derin Darbe de evine doğru yola çıktı.

22 Eylül 2032, Hastane, 05:30

Doktor, Arslan Bey'i hastaneye getiren korumalar ile konuşmak için onlara doğru yaklaştı.

Doktor: Şu anda uyku halinde. Birkaç gün için bu hali değişmeyecek. Çarpmanın etkisiyle sağ kalçası çatlamış. Yakınlarından birine ulaşılmadı mı?
Koruma: Onun yakını yok. En yakını biziz.

22 Eylül 2032, Buluşma Yeri, 05:45

Forumdash buluşma yerine vardı. Onu götürecek kişiler geldiğinde Forumdash'ın gözü bağlanıp arabaya bindirildi.

22 Eylül 2032, Bir Depo, 06:50

Almila ve xemrexxx sandalyeye bağlanmış bir şekilde görünür. Fks14 ve Takas ise onları sorgulamaktadırlar.

Fks14:Şimdi diyosunki "Ben tatile gittim.". Doğru yazın burası sıcaktı. İngiltere burası kadar sıcak değildir tabiki.
Almila:İster inan ister inanma.
Takas:Senin gibi birisi Türkiye'deki bütün işlerini bırakıp tatile mi gidecek? Hıh. Daha iyi bir bahane beklerdim senden. Ben daha fazla duramıcam burda Fks14. Hava alıyım biraz.
Fks14: Tamam.

Takas dışarı çıktı.

Almila:Size gerçekten ne yaptığımı anlatacağımı mı sanıyosunuz?
Fks14: Sanmıyoruz. Biliyoruz.
Almila:Yüzüne güldüğüm her insan kendini değerli sanmasın. Ben sadece gülmeyi seviyorum. Fks14 zamanında yüzüne çok gülmüşüm anlaşılan.
Fks14: (Almila'ya doğru eğilerek) Kime gülüp kime gülmeyeceğini öğrenememişsin. Sonra böyle arkandan gülerler.

Dedikten sonra Fks14 gülmeye başladı. xemrexxx ellerini çözmeye çok yaklaşmıştı. Fks14 gülerken geri geri iki adım attı ve xemrexxx'in oturduğu sandalyeyi düşürdü ve kendisi de tepe taklak yere düştü. xemrexxx ellerini kurtarıp Fks14'ün baba yadigarı eski silahını aldı ve kabzasıyla Fks14'ün kafasına vurdu. Almila'yı çözdü. Kapıyı açıp WesTxCoasT'ın ağzını eliyle kapatıp içeri çekti. Daha sonra Almila, WesTxCoasT'ın kolundan tutup çevirdi. Almila, diz üstü çöken WesTxCoasT'ın ensesine sertçe vurdu ve onu bayılttı.

xemrexxx: Hadi çıkalım buradan
Almila:Bekle bi dakika.

Almila Fks14'ün yanına gitti.

Almila:Fks14. Bir daha benim arkamdan gülerken geri geri adım atma. Yine düşersin :😱

Dedi ve Fks14'ü bayılttı.

Almila:Hadi çıkalım. Takas dışarıda biliyosun.
xemrexxx:Evet.

Kapıyı açıp çıktılar. Takas etrafına bakıyordu.

--------

-Dizilerinizin izleyicisi size az mı geliyor?
-Reytingler sizi tatmin etmiyor mu?
-İzleyici sayınızı arttırma peşinde misiniz?
-"Yeni bir dizi yapacağım ama tutacak mı?" endişesi mi var?

Hiç sorun değil!

Diziniz reklamını yapmak istiyorsanız İletişime geçin! Reklamı hazırlayıp bana yollayın. Üstelik Bedava!!
Yalnıza arkanıza yaslanın ve seyredin.

--------

22 Eylül 2032, Gizli Bir Mekan, 06:50

Gözü bağlı bir şekilde arabadan inidirilen Forumdash, bazı koridor ve merdivenlerden sonra bir odaya girdi. Odaya giren Forumdash'ın gözü açıldı. Ve duvardaki delikten bir
kağıt yuvarlanmış biçimde atıldı. Forumdash kağıdı açıp okudu:

22 Eylül 2032, Bir Depo, 07:00

Almila ve xemrexxx dışarı çıktılar. Takas etrafına bakıyordu. Bir süre sonra xemrexxx ve Almila'yı gördü. xemrexxx elindeki silahı Takas'a doğrulttu. Takas hemen çalılıkların arkasına geçti. Bir kaç kez ateş etse de tutturamadı.

Almila:Ver şu silahı bana.

Dedi ve silahı xemrexxx'in elinden kaptı. Takas bir yandan ateş ederken şarjörü bitti. Şarjör değiştirirken Almila dikkatlice nişan aldı ve ateş etti:

xemrexxx: Vay vay vay. Senin bu kadar iyi nişancı olduğunu bilmiyodum.
Almila: Yetenek meselesi. İyi nişancı olmak için erkek olmaya gerek yok.

Almila ve xemrexxx oradan hızla uzaklaştılar.

22 Eylül 2032, Derin Darbe'nin Evi, 07:50

Derin Darbe Forumdash'tan haber bekliyordu. Zeynep ise uyumaktaydı. çocuklarduymasın evin başka bir odasında bekliyordu. Telefonu çaldı. Açtı.

Telefondaki Ses: Alo. çocuklarduymasın.
çocuklarduymasın: Evet.
Telefondaki Ses: Forumdash seninle görüşecek.
çocuklarduymasın:Ne görüşecek?
Telefondaki Ses: Gelince öğrenirsin. Forumdash'la görüşeceğini kimseye söyleme.
çocuklarduymasın:Peki.

Telefonu kapattı. Biraz düşündü. Derin Darbe'nin yanına gitti.

çocuklarduymasın: Ben gidiyorum. Dolaşıcam biraz.
Derin Darbe:Tamam.

çcouklarduymasın şaşırdı. İçinden "Oha. Çok kolay oldu." diye geçirdi. Hazırlanıp çıktı. Forumdash'ın oteline vardığında gözünü açtılar. Forumdash konuşmasına başladı.

22 Eylül 2032, Bir Depo, 08:10

Takas uyandı. Uyandığında vurulduğu yerdeydi. Kafası kanıyordu. Mermi sıyırmıştı. Zorlanarak ayağa kalktı. Deponun içerisini girmek için depoya doğru yürümeye başladı. İçeri girdiğinde Fks14 ve WesTxCoasT hala baygındı. Başı dönmeye devam ediyordu. Bir süre sonra yere düşüp bayıldı.

Takas, Fks14 ve WesTxCoasT'a Ne Olacak?
Forumdash Neden çocuklarduymasın İle Görüşmek İstedi?
Arslan Bey İyileşecek mi? Hastanede Karşılaşacağı Şok Şey Ne?

Şah Mat 12. Bölüm , 25 Mart Pazartesi Günü FF TV'de
Şah Mat 13. Bölüm - Sezon Finali, 29 Mart Cuma Günü FF TV'de
Sezon Finali, Videolu Bir Bölüm Olacak.

NoT: 34rcp44, nickini değiştirerek "Derin Darbe" yapmıştı. Ancak ertesi gün tekrar eski nicki olan "34rcp44"e geri dönmüştür.

Yönetmen
XanTier

Bölüm Oyuncuları
34rcp44
takas
Forumdash
Arslan Bey
Almila
Fks14
Yakamoz-Asi
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
Zeynep

Moderatörün son düzenlenenleri:
süper bi bölüm olmuş baştan sonra tebrikler aga on numara gerçekten
bizi biraz daha güçlü yapsan daha iyi olur tabi almila falan bizi tek atışta vurmasın aga :D

- - - Ekleme - - -

Elinde tabancı olan sen misin Melih ?

o benim fks14 :kiki:

süper bi bölüm olmuş baştan sonra tebrikler aga on numara gerçekten
bizi biraz daha güçlü yapsan daha iyi olur tabi almila falan bizi tek atışta vurmasın aga :D

- - - Ekleme - - -

o benim fks14 :kiki:

Bi şeyden de memnun ol aga. :bağır: İlla güçlü olacan diye bi şey yok. :bağır: :D :D

bölüm süper aga videoyuda iyi düşünmüşsün @Almilada iyi nişancıymş ama @takasa kurşun sökmez.Benim büyük sürprizde sezon finalinde olucak takipte kalmaya devam :D

aga beğendim süper bölüm ama tek atışta vurulmam olmamış :D

bari biraz çatışsaydık sonra vurulsaydım :kiki:

bölüm çok iyi olmuş gerçekten tepkiler yaramış sana aga çok beğendim

Sezon Finali muhteşem olucak Konsept Danışmanı 34rcp44 :D