Necati Şaşmaz Vadi Bittikten Sonra Başka Bir Dizide Oynar Mı?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061
oynarsa bu dizinin mafya dizisi olmaMA ihtimali var mı?

Bir süre dinlenir, 1-2 sezon falan ardindan yine drama dizisiyle döner ama mafya olmaz bence.

Komedi dizisinde oynamak istediğini söylemişti. Zaten espritüel birisi. Yakışır ve kolay uyum sağlar. komedi dizisine.

komedi dizisinde oynamak istiyorum demişti süper oyuncu oynar ama polattan sonra komedi nasıl olur bilemiyorum :D

Ne yazık ki başka dizilerde özellikle Pana dışındaki dizilerde imkansız gibi görüyorum ben.Zaten bu rol üzerine öyle bir yapıştı ki kurtulması güç.Ayrıca başka dizide oynaması için Kurtlar Vadisi'nin bitmesi lazım o da pek mümkün değil :D

siz öyle sanın pana dışında teklif yağar ama pana onu kolay kolay bırakmaz

emin olun necati şaşmaz ı dizisinde oynatmak için herkes can atar ama imkansız olduğunu da çok iyi bilirler adamın banko reytingi var :D

ne oynarsa oynasın yine reytingleri tavan yapar.

pna dan başkasında oynayamaz 1.si daha yetenekli ve genç oyuncu çok 2.si o kadar para vermez kimse :)

onun kadar hayranı olan da yok bunu unutuyonuz galiba :D ve çok çok iyi bi oyuncu

- - - Ekleme - - -

Orası dizinin senaristine kalmış.

Kendisi gerçek hayatta gayet eğlenceli birisi. Birkaç röpörtaj izlesen yeter.
aynen gayet eğlenceli biri

Oynasa bile başarılı olabileceğini sanmıyorum. Anca yine Polat Alemdar'a yakın bir mafya rolü olursa başarılı olur. Zaten büyük ihtimal de öyle bir dizide oynar oynarsa. :)

polat mafya değil devlet görevlisi bunu bi ayıralım önce :D

Ya Necati Şaşmaz'ı niye bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum.Sizce dizinin izlenme nedeni Necati Şaşmaz mı yoksa dizinin senaryosu mu? Ben söyleyeyim senaryosu.He illa ki Necati Şaşmaz severlerde vardır ama asıl konu senaryosudur dizinin.Reyting garantili biri diye söylemeniz komik duruyor çünkü adamın başka dizisi yok.Başka diziye geçsin,orada da 13-4 reyting alsın o zaman Necati Şaşmaz reyting garantili diyebiliriz.Vadici arkadaşlar şimdi yorumuma kızabilirler ama tarafsız yorum yapınca böyle bir durum oluyor bence.Katılan ? :)

başrolü bu kadar iyi olmasa bu kadar büyük dizi olamazdı senaryo zaten muazzam ama necati şaşmaz ın çok büyük bi hayran kitlesi var en iyi oyuncu

Ya Necati Şaşmaz'ı niye bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum.Sizce dizinin izlenme nedeni Necati Şaşmaz mı yoksa dizinin senaryosu mu? Ben söyleyeyim senaryosu.He illa ki Necati Şaşmaz severlerde vardır ama asıl konu senaryosudur dizinin.Reyting garantili biri diye söylemeniz komik duruyor çünkü adamın başka dizisi yok.Başka diziye geçsin,orada da 13-4 reyting alsın o zaman Necati Şaşmaz reyting garantili diyebiliriz.Vadici arkadaşlar şimdi yorumuma kızabilirler ama tarafsız yorum yapınca böyle bir durum oluyor bence.Katılan ? :)

katılanın çıkacağını sanmam:D.Polat Alemdar büyük bi marka şu anda.