21 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yeter aga Allah bereket versin :kiki: hiç belli olmaz aga tns de belki daha yüksek alırız

- - - Ekleme - - -

ersoy ulubey memoşu vurdu memati acılar çekti yasını tuttu ama sononda da intikamını aldı

polat poyraza ne yapar düşünemiyorum bile

polat katliam yapar poyrazın 7 sülalesini yerin yedi kat dibine gömer heralde :D

sen güzel canını sıkma deniz 13 ü her türlü geçer

- - - Ekleme - - -

kaliteye gel onlar kaliteliyse vadi farklı bişey :kiki: karadayı,şefkat tepe,sakarya fırat bu diziler o saydıklarından 10 gömlek üstün diziler
Bence 13'e bile zorla gelir tahminimi de öyle yaptım.Umarım yanılırım takas :)

galip derviş bitti
sen kuşlar filmini izlemedin galiba :F

- - - Ekleme - - -

galip derviş bitti

- - - Ekleme - - -

gecenin bombası rating mühendisinden gene

AB'de 7.01 ratingle Zengin Kız Fakir Oğlan lider! 6.98 ratingle Kurtlar Vadisi takipte! İntikam 6.55 ratingle 3. sırada!:F:F:F

galip derviş bitti

Yok izlemedim ama izlicem bende :F:F

Dizinin süresi 50 dk filan diyorlardi ama 1 saati aşkın sürdü ama hiçte sıkmadı.Süper bi diziymiş.Monk'u yazın izlemiyi düşünüyorum :X İnş kanal D bu yayın düzenini bozmaz :bağır: Yazında devam etsin çok iyi gider :X Tatile girmesin.

Yok izlemedim ama izlicem bende :F:F

Dizinin süresi 50 dk filan diyorlardi ama 1 saati aşkın sürdü ama hiçte sıkmadı.Süper bi diziymiş.Monk'u yazın izlemiyi düşünüyorum :X İnş kanal D bu yayın düzenini bozmaz :bağır: Yazında devam etsin çok iyi gider :X Tatile girmesin.

ilk 2 bölümü birleştirmiş olabilirler abd de bazı dizler öylebaşlıyor ya hacı :F

- - - Ekleme - - -

gene iyi gitmiş :) cinayeti iyi çözdü :D karanlıkta nasıl vurdu adamı :F

engin günaydın varken sıkmaz herzaman iyi gider
Engin Günaydın ve Binnur Kaya TR'nin tartişmasız en iyi komedi oyuncularıdır.Derviş'i izlemen gerek Burhan'ın hatrına :X

- - - Ekleme - - -

ilk 2 bölümü birleştirmiş olabilirler abd de bazı dizler öylebaşlıyor ya hacı :F
İyide polisiye diziler 2 saatlik premierlerde 2 farklı olay olarak yapılıyor.Bizimki tek olaydı :X Neyse sıkmadı yaa her sahnesi güldürü.Farenin düşme sahnesi kopardı ve iğrendirdi:X

- - - Ekleme - - -

gene iyi gitmiş :) cinayeti iyi çözdü :D karanlıkta nasıl vurdu adamı :F
King kong gibi adam nereye ateş etse isabet olurdu :F:F

Engin Günaydın ve Binnur Kaya TR'nin tartişmasız en iyi komedi oyuncularıdır.Derviş'i izlemen gerek Burhan'ın hatrına :X

- - - Ekleme - - -

İyide polisiye diziler 2 saatlik premierlerde 2 farklı olay olarak yapılıyor.Bizimki tek olaydı :X Neyse sıkmadı yaa her sahnesi güldürü.Farenin düşme sahnesi kopardı ve iğrendirdi:X

- - - Ekleme - - -

King kong gibi adam nereye ateş etse isabet olurdu :F:F

mrdivende koptum ben :F

2. Sayfa Programını severek izlerim ama rating`den hiç anlamıyorlar.

"Popstar" 1. , Kurtlar Vadisi 2. , İntikam 3. olur diyorlar. :D

öyle bi program yapıpta reytinglerden haberi olmamakta komedi ki yasin in dediği gibi işlerine geldiği gibi konuşmuşlar popstarın vadiyi geçeceğini söylemek zaten saçmalık

Ben de tweet attım okudular canlı yayında. :D

Programı severek izliyorum ama rating bakımından yanlış bilgiler içeriyor. Popstar "İntikam"ı hayatta geçemez. En iyi 3. olur.

Popstar yeni başlayan Derviş Galip`in bile gerisinde kalacak gibi. :) Sevgiler. :)