FavoriForumum.Net Kullanım Rehberi - 1 - Forumun Genel Özellikleri

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Eğitim setimin ilk videosudur. Videoda forum kültürüne alışık olmayanlar, forumlara yeni başlayanlar için çok genel sunulmuştur.

Forumumuzun genel özellikleri tanıtılmıştır. Video sonda yarım kalıyor gibi ama devamı sonraki bölümde gelecektir. Hatalar olduğunu farkındayım fakat sonraki partlarda bunları düzelteceğim inşaallah.

Lütfen emeğe saygı gösterelim. İnanın videoyu çekip yüklemek 1,5 saat kadar süremi aldı.

Lütfen videoyu 720p hd tam ekran olarak ve mümkünse chrome'dan izleyiniz. İyi seyirler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel ama bir dahakine müzik koyup daha hızlı yazsan daha iyi olur :D

Ayrıca benim konumu açman iyiydi :D :utan2:

Onu ben de fark ettim. Normalde çok hızlı yazarım burada çok yavaş yazmışım.

2. partta çok hızlı yazmaya başladım zaten daha akıcı oldu :) Bu ilk konu hatalar olabiliyor :D

O an rastgele tıkladım senin konun gelmiş :D

Sonrakine müzik de olacak. Logo de ekleyeceğim. Bu ilk çalışma mazur görün :)

Onu ben de fark ettim. Normalde çok hızlı yazarım burada çok yavaş yazmışım.

2. partta çok hızlı yazmaya başladım zaten daha akıcı oldu :) Bu ilk konu hatalar olabiliyor :D

O an rastgele tıkladım senin konun gelmiş :D

Sonrakine müzik de olacak. Logo de ekleyeceğim. Bu ilk çalışma mazur görün :)
Yoo beğendim emek var sonuçta :) Müzik olması sıkmaz izleyeni :) Hatta istek alırsan giriş şarkın Britney Spears - Criminal süper olur :D

sence 10 dk bu videoyu izleyen çıkar mı ne anlatıyon burda müzik yok bişey yok :D

Herkes müzikten yakınmış.Buda benden olsun.Youtube'da videoları montajlayabiliyorsun ordan videoya müzik ekleyebilirsin.İlla 2.videoya gerek yok :)

Birşey daha var HD izle izle diyorsun ama 16:9 değil hd izlemenin hiçbir anlamı kalmiyor.Bir dahaki video 16:9 olursa süper olur. Son birşey daha var:X Canlı yayında konuştun eğitim videosunda neden konuşmadın? Konuşssan daha iyi senin yazı hızın ne kadar hızlı olursa olsun fark etmez.Yazılı videolar insanı sıkıyor.KOnuşursan daha iyi olur. Hadi kolay gele :X

Arkadaşlar 1-2 gün içinde bu yarım kalan videonun tamamı gelecek.

O 2. bölümden sonra hatalar giderilmiş ve sesli olarak diğer eğitim videoları sizlere tarafımca sunulacak.

Tüm olumlu, olumsuz eleştirileriniz için teşekkürler.