Show TV'den FOX'a Büyük Transfer!

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,563
Puanı
1,060
Yaklaşık 10 yıldır Show TV'de görev yapan ve geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde görevinden istifa ettiğini Twitter hesabından duyuran başarılı magazin muhabiri Seyhan Erdağ'ın yeni kanalı belli oldu!

Usta magazin muhabirin yeni kanalı FOX oldu. FOX, magazin bölümünü Seyhan Erdağ'a emanet etti.
Seyhan Erdağ, yeni kanalındaki işine ileriki günlerde başlayacak.

DElvgobDZYChEA8INUG7uBFN.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
bence işinde çok iyi hülya avşarla tartıştığında gözüme girmişti :D

d2a_af052.jpg

:F:F:F

- - - Ekleme - - -

birkaç yıl oldu hülya yst ye gelemden önce olması lazım :D

- - - Ekleme - - -

birkaç yıl oldu hülya yst ye gelemden önce olması lazım :D

Hülyam gerekli cevabu vermiş. Seyhan ne ciadı bişeymiş öyle :ambivalence:

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bence çok yanlış ve çok ağır konuşuyorsun

Ben olanı konuşuyorum almila:)
hülya orda resmen belli bi güvencesiyle işini yapmaya çalışan bi muhabiri eziyor o sözleriyle. Heleki o dönemlerde zaten tüm ünlülerde aşırı ego yarışı vardı. Şuanda da varda belli ettirmiyolar günümüz sosyal ilişki değişikliği yüzünden. Ama tehdit ederek, herkezin içinde küçültmeye çalışana ben sanatçı demem. Sanatçı bu değil, tam tersine kendini ezdirip, karşısındaki kişinin işine ve kişiliğine önem veren kişidir sanatçı benim gözümde..

- - - Ekleme - - -

Bence çok yanlış ve çok ağır konuşuyorsun

Ben olanı konuşuyorum almila:)
hülya orda resmen belli bi güvencesiyle işini yapmaya çalışan bi muhabiri eziyor o sözleriyle. Heleki o dönemlerde zaten tüm ünlülerde aşırı ego yarışı vardı. Şuanda da varda belli ettirmiyolar günümüz sosyal ilişki değişikliği yüzünden. Ama tehdit ederek, herkezin içinde küçültmeye çalışana ben sanatçı demem. Sanatçı bu değil, tam tersine kendini ezdirip, karşısındaki kişinin işine ve kişiliğine önem veren kişidir sanatçı benim gözümde..

Çok başarılı bir muhabir.. Yeni kanalı hayırlı olsun