Okan Bayülgen Tv 8'den Ayrıldı!

Aslında 20.00'de fazla sürmedi program, reytingleri düşünce önce 22.00'ye sonra 23.00'e atmışlardı.

Hatta final bölümü Ramazan'daydı izlemiştim gece 03.00'e kadar sürmüştü. :)

Prestij için yayınlıyordu programı Atv, tekrar prestij için Okan'ı alabilir belli olmaz yine de. :)
Saatinin geri atilmasının sebebi Okan'ında reytinglerin kötü gitmesini bilip ortaklaşa aldikları karar olabilir 😕 Ama Okan'ın atv'yi övmesine çok şaşirmiştim.Okan ve atv aklım almıyordu.atv'ye geçer diye umuyordum amatv8'e geçti.Gerçi tv8'de hep atv ile birbirlerine program alıp verdiler bu zaman kadar sanırsın kardeş kanallar 😕

Saatinin geri atilmasının sebebi Okan'ında reytinglerin kötü gitmesini bilip ortaklaşa aldikları karar olabilir 😕 Ama Okan'ın atv'yi övmesine çok şaşirmiştim.Okan ve atv aklım almıyordu.atv'ye geçer diye umuyordum amatv8'e geçti.Gerçi tv8'de hep atv ile birbirlerine program alıp verdiler bu zaman kadar sanırsın kardeş kanallar 😕

Okan kendini özgürce ifade edebileceği, daha doğrusu kimsenin onu yönetmesini istemedi, Tv8'i tercih etti çünkü çok rahat her dediğini uygulayabilceği bir yer, kanalın üstünde adeta oldu. Ama getirisi umduğu gibi olmadı.

Ama bence şimdi Atv'ye geçebilir, Star ön planda ancak Acun'un orada olması bu transferi engeller bana göre, ikisi aynı kanalda iş yapmaz. Yaz başında Atv'de başlarsa çok iyi olur, yaz sezonuna iyi bir katkı sağlamış olur. :)

Okan kendini özgürce ifade edebileceği, daha doğrusu kimsenin onu yönetmesini istemedi, Tv8'i tercih etti çünkü çok rahat her dediğini uygulayabilceği bir yer, kanalın üstünde adeta oldu. Ama getirisi umduğu gibi olmadı.

Ama bence şimdi Atv'ye geçebilir, Star ön planda ancak Acun'un orada olması bu transferi engeller bana göre, ikisi aynı kanalda iş yapmaz. Yaz başında Atv'de başlarsa çok iyi olur, yaz sezonuna iyi bir katkı sağlamış olur. :)
Yaza iyi olurda yeni sezonunda sıkar gibi.Artık Mullebi kralı filan ek programlarıda var.Haftada 3 günü olsun ekranlarda kafi.Cuma olmasın cumartesi pazar pazartesi.Kanal D'de son kez böyle yayınlanmişti sanırım😕 Tematik kanal sayabileceğim kanallarda olmasında nerde olursa olsun.Özletti :X

TV8'den ayrılacağını tahmin etmezdim, nedenini de merak etmiyorum değil. Çok para beklemiyorsa ( :) ) Show TV'ye geçebilir çünkü Star'ın Okan Bayülgen'e yayın akışında yer açabileceğini sanmıyorum.

Star tv ve Kanal D'de basarili olacagini dusunmuyorum..

Aslinda dogan grubuna donus yapsa cumartesi geceleri kanal d de olsa tv2 yide dogan grubu okan bayulgene emanet etse cok guzel olurdu :)

Hayırlı olsun,Kanal D'de keyfi yerindeyken tüm günler program yapabileyim diye TV8'e geçmesi hayli iddialıydı.Şimdi büyük kanallara geçse bile maksimum 2 gün bulabilir kendine.