"Emel Acar İle En Baştan" Başlıyor !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Türkiye'nin en saygın modacılarından "Emel Acar" hayallerinizi gerçekleştirmeye geri geliyor!

top_emelacarla.jpg

Yepyeni bir hayata merhaba demek isteyen her yaştan kadın bu programda buluşuyor!
Show TV'nin geçtiğimiz sezona damga vuran programı "Emel Acar ile En Baştan" geri dönüyor!
Yepyeni içeriğiyle hafta içi her gün ekranlara gelecek olan "Emel Acar İle En Baştan" her hafta 1 değil tam 5 kadını birden değiştirerek sezona damga vuracak!
Uzun zamandan beri hazırlıkları süren programın yeniden ekranlara geleceğini ünlü moda köşe yazarı Pervin Dinçer twitterda açıkladı.

İşte o twit;

e55fdad745b31dc46f8299fded35f214_normal.jpeg
Pervin Dinçer<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>pervindincer<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">19 Mart</small>

Cok yakinda haftaici hergun Emel Acar ile En Bastan Programi ile Show Tv de hergun yayinda olacigiz:)

dizi kolik

Moderatörün son düzenlenenleri:
Program reyting anlaminda iyi gidiyordu yayinlandigi gün ve saatiyle, umarim tekrardan ayni basariyi yakalar :)

Bu kadını sadece ben mi Esra Erol'a benzetiyorum? @Fks14. :F

Program başlamadan önce Show Kulüp'e verdiği röportajdan alıntı;

Moderatörün son düzenlenenleri:
Daha hiç duymamiştim.Şimdi duydum :) Hayırlı olsun show adına para biriktir sezona tekrar geri dönsün :(

Ay sonunda ya ! Tekrarlarını izlemekten bıkmıştım. Kesinlikle hergün izlicem @dizi kolik canımmm haber için çok sağolll :)

İyi gideceğini düşünmüyorum. Hafta sonu iyi gitmesi son derece normal. Hafta sonu gündüz kuşağı boş. Ama yinede ilk 50'ye girer. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy