Sırbistan Reytingleri (20 Şubat 2013)

shakeproductions

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
108
20 Şubat 2013

sreda20feb.jpg

Türk dizileri sırasıyla;

3. Kako Vreme Prolazi (ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ)
9. Ljubav i Kazna (AŞK VE CEZA)

5 Şubat 2013; en çok izlenenler saate göre:

19.00 Vesti
19.15 Serija: "Ljubav i kazna" = Aşk ve Ceza
20.10 Loto
20.20 Serija: "Kako vreme prolazi" = Öyle Bir Geçer Zaman Ki
22.20 Film: "Niko - iznad zakona"
00.15 Serija: "Las Vegas"

Kaynak;Prime Time Makedonija,Srbija-Dnevnik Srbija

Son düzenleme:
Helal olsun öbgzk'ye :) farkını yine koymuş ortaya. Kutluyorum emeği geçen herkezi :)

iyi gitmiş Türk izileri :) @shakeproductions bir ara daha çok paylaşıyorddun bunları gene bekleriz :D

Yaprak Dökümü bitti ama Sırbistan ve Makedonyada baya bir tuttuğu için tekrarlarını 900 kez yayınladılar vegenede tekrarları bile 1. oldu hala yayınlanıyormu bilmiyorum :D

Sırbistanda bildiğim kadarıyla Muhteşem Yüzyıl Aşk ve Ceza ÖBGZK KVP Asi Ezel Hanımın Çiftliği Aşk-ı Memnu http://www.vijesti.ba/thumbnail.php?file=news/2011/decembar/OLUJA_238966692.jpg&size=article_medium Şu iki kişinin oynadığı bir dizi isimlerini tam bilmiyorum dizinin adınıda ama onlar oynuyor :D Binbir gece tekrarları dudaktan kalbe bunlar bildiklerim Makedonyadada aynı

Yani en çok tutan Türk dizisi Yaprak dökümü olabilir ama emin değilim

Son düzenleme:
Yaprak Dökümü bitti ama Sırbistan ve Makedonyada baya bir tuttuğu için tekrarlarını 900 kez yayınladılar vegenede tekrarları bile 1. oldu hala yayınlanıyormu bilmiyorum :D

Sırbistanda bildiğim kadarıyla Muhteşem Yüzyıl Aşk ve Ceza ÖBGZK KVP Asi Ezel Hanımın Çiftliği Aşk-ı Memnu http://www.vijesti.ba/thumbnail.php?file=news/2011/decembar/OLUJA_238966692.jpg&size=article_medium Şu iki kişinin oynadığı bir dizi isimlerini tam bilmiyorum dizinin adınıda ama onlar oynuyor :D Binbir gece tekrarları dudaktan kalbe bunlar bildiklerim Makedonyadada aynı

Yani en çok tutan Türk dizisi Yaprak dökümü olabilir ama emin değilim

Yaprak Dökümü zaten muazzam bir diziydi. Efsaneydi bana göre, hiç unutulmayacak :)

Şimdiye kadar bu hiç tartışıldı mı bilmiyorum ama forumun neden yabancı ülkeler için ayrı bir reyting bölümü yok?

Kako Vreme Prolazi (öyle bir geçer zaman ki) 2. olmamış ki... Resimlerde 3. görünüyor??

Ben mi yanlış görüyorum?

Bizim neden milyonlarlı reytingimiz yok :bağır: Reyting sisteminde çok gerideyiz.

Evet yanlış yazmışım yazılar çok karışık (resimler kalitesiz) o yüzden

- - - Ekleme - - -

Kako Vreme Prolazi (öyle bir geçer zaman ki) 2. olmamış ki... Resimlerde 3. görünüyor??

Ben mi yanlış görüyorum?

Doğru görüyorsun ama bunu sanki çeviri hatası yapmışım gibi abartmana gerek varmıydı bilmiyorum yanlış anlama Benmi yanlış görüyorum kısmı öyle gibi geldi

Evet yanlış yazmışım yazılar çok karışık (resimler kalitesiz) o yüzden

- - - Ekleme - - -

Doğru görüyorsun ama bunu sanki çeviri hatası yapmışım gibi abartmana gerek varmıydı bilmiyorum yanlış anlama Benmi yanlış görüyorum kısmı öyle gibi geldi

Abartmadım yahu sadece merak etmiştim...

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy