Bugün kesinlikle çakılacağım. Ters köşe oldum.![]()
Beni hep ama hep AB cok fena etkiliyor. TOTAL'im gayet iyi.
Fetih 1453'ü kaale alarak yaptım tahminlerimi de, hata yaptım. Diğer türlü kaale almasaydım iyi olacaktı. Benim genellikle A/B'de daha iyi gibi. Bu arada sen özet tahmini yapmasan daha iyi olacak aslında. Seni öne götüren bu aslında. Senden başka da özet tahmini yapan yok.![]()
Yasak degil kiyapan yapsin 😉 Zaten benim Ozet tahminlerim tutmamaya basladi, bakalim neler olacak...
Her neyse belki yasak olur yakın bir zamanda.![]()
Bence de özetler olmasa daha keyifli bir maç olur![]()
simdi benim özet tahminimi mi gördünüz iyi tahmin yapmamim sebebi icin![]()
Ben öyle demedimsimdi benim özet tahminimi mi gördünüz iyi tahmin yapmamim sebebi icin![]()
Yüksek tahminlerine erişebilmende özetlerin büyük bir katkısı var yani. Biz hep görüyordukta, söylemiyorduk.![]()
Ben öyle demedimsadece yapımların olması daha güzel olur diyorum.Daha adil bir yarış için
![]()
Özetlerin riski pek yok aslında.İncelersen her hafta özetler üç aşağı beş yukarı aynı oluyor.Ama tabiki seçim senin,tahmin yapmak senin insifiyatinde olan bir şey lafım yokÖzetler ile birlikte 65.38% yapmisim, Özetleri yapmamis olsaydim 68.75% alirdim.Yani Özetlerin bana katkisi yok 😉
- - - Ekleme - - -
Bunun adil olmakla ne alakasiv var kisiz Özetler icin tahmin yapmiyorsaniz, o sizin sorununuz. Öyle bir kural yok, sadece Prime-Time yapimlari icin tahmin yapabilirsiniz kurali var, o kadar. Prime-Time'da yayinlanan tüm yapimlara tahmin yapilir. Sonuc olarak 3 zorunlu tahmin haric istedigim yapima tahmin yaparim, özetleride dahil. Ki Özet tahmini yapmak daha risklidir.
Özetlerin riski pek yok aslında.İncelersen her hafta özetler üç aşağı beş yukarı aynı oluyor.Ama tabiki seçim senin,tahmin yapmak senin insifiyatinde olan bir şey lafım yok![]()
üs asaga bes yukari olmuyor isteniye o zaman Özetler icin tahmin yapmis oldugum ortalamam daha düsük özetleri yapmamis olsaydim?
20 Dakika'nin AB'deki Özeti 2 küsür demisim, 4 küsür gelmis.
![]()
Bu is gecen ay charming icin yazilanlara gidiyor. Gereksiz yere ona da "riske girmiyorsun" deniliyordu. Herkese acik meydan, isteyen istedigine tahmin yapar sonuc olarak.
@hayret bi şey benim %80 olması gerekmiyor mu 10 tanesinden 8'i tutmuş bir bakarmısın.
Tablo güncel.
@emreemreu maalesef ki elendi.
Bu arada özet konusu için Nisan ayında yeni bir duyuru yapacağım.
- - - Ekleme - - -
Daha tabloyu yeni güncelledim![]()
Tablo güncel.
@emreemreu maalesef ki elendi.
Bu arada özet konusu için Nisan ayında yeni bir duyuru yapacağım.
Kisitlaya kisitlaya tahmin yapacak birsey kalmayacak gibi...
Kısıtlamayacağım tabi ama farklı bir uygulama olacak
Bende insanım , hesaplarken canım çıkıyor![]()