Kurtlar Vadisi Pusu'da Ayrılık İddiası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
c8d8yr5bBE0i3PHpPVlFBHgr.jpg

ATV'de ekranlara gelen Kurtlar Vadisi Pusu'nun Doktor Gaye'si Cansu Kanlıkaya diziden ayrıldığı iddia ediliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'da "Doktor Gaya" karakterini canlandıran Cansu Kanlıkaya, Türkan Şoray kuralı (Yatak sahnesi yok, öpüşmek yok, soyunmak yok) yüzünden dizinden ayrıldığı iddia ediliyor.

Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar'ın özel doktorunu canlandıran Cansu Kanlıkaya, son bölümlerde dizide olmaması dikkat çekiyor.

Cansu Kanlıkaya'ya Kenan Çoban ile aşk sahnesi yazılacağı ve bu sahne Cansu Kanlıkaya'nın prensibi gereği oynamak istemediğini bildirdiğini, bu yüzden dizide canlandırdığı rolden olduğu iddia ediliyor.

Yaşanan bu gelişmelerin ardındna Cansu Kanlıkaya'ya yeni sahneler yazılmadığı belirtiliyor. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Elektrik Bölümünden mezun olan Cansu Kanlıkaya, Kurtlar Vadisi Pusu'da 4 yıldır yer alıyordu.

Son düzenleme:
varlığıyla yokluğu belli değil zaten çıkarsa çıksın :D

konudaki çelişkiye bak öpüşenleri eleştirenler vadide öpüşme söz konusu oldu mu tavbır değiştiriyiler vışhşhhhh :F

konudaki çelişkiye bak öpüşenleri eleştirenler vadide öpüşme söz konusu oldu mu tavbır değiştiriyiler vışhşhhhh :F

öpüşme olsa bile diğer diziler gibi dizi 1 saatsa 30 dakka öpüşmeyi konu alıyor ama vadi öyle değil kaldıki kıza helal olsun iyiki kabul etmemiş

bu konu baştan aşşağı gerçek dışı 300 bölümdür polatla elıfın dudak dudağa bir yada iki tane sahnesi vardır .kaldı kı abdülheyle gayeyı öpüştürmek gibi gayelerinin olduğunu hiç zannetmiyorum.

gerçi doğru size göre öyle sahneler yok hep bizlerin uydurması zaten hakılsın

- - - Ekleme - - -

aynen abi.

kimsenin ismini vermedim dizleri genel kalıba sokanalraydı lafım :)
mesela beyazsoy x dşizisindde 26 dk lik sevişme var dedi bir de baktık ki adam yemek yeme sahneleri konuşma sahnlerinin yani başbaşa olunana her sahneyi sevişmeye katmış :F

kimsenin ismini vermedim dizleri genel kalıba sokanalraydı lafım :)
mesela beyazsoy x dşizisindde 26 dk lik sevişme var dedi bir de baktık ki adam yemek yeme sahneleri konuşma sahnlerinin yani başbaşa olunana her sahneyi sevişmeye katmış :F

ben onu bunu bilmem sana tek bişey sorucam şimdi allah nasip etti bi kızın oldu onu güzelcene büyüttün yetiştirdin onun böyle sahnelerde oynamasını istermiydin vede bu kızın anne babası ve akrabalarını ddüşün eğer cevabn evetse konu benim için bitmiştir.

senaristler abdülle gaye yi mi öpüştürceklermiş :kiki: güldürdü haberi doğru anladıysam :D

bu öpüştürme işi hep bahadırın başından çıkıyo :F

Son düzenleme: