Revenge(İNTİKAM) Dizisi 2.Sezon 16.Bölüm İncelemesi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,492
Puanı
1,061
Revenge dizisinde bir bölüm daha geride kaldı.

İlk olarak kötülük merkezi olan Grayson ailesinden başlayalım.
Graysonlar ölümlerine sebep oldukları Amanda için vakıf kurmaya karar verdiler.
Tabi işin aslı vakıf yolu ile paraları dışarı aktarıp zor durumda kalınca parayı kullanabilmek amacındalar.
Bu kez Daniel da onlara ciddi olarak destek verdi ve kötülük takımı üçlendi resmen.

Gelelim Jack'a.Amanda'nın ölmümünü araştırmaya devam etti.
Kendini kurtaranın Noan olduğunu anladı ama Nolan ustaca bir hamleyle okları Ryan kardeşlere çevirdi.
Bu arada Jack her şeyi bilip de sakladığını düşündüğü Emily'e hala kızgın.

Emily'e gelirsek üvey kardeşinin gelişiyle şok yaşadı.
Aiden vasıtasıyla Daniel'ı gene kendine yakınlaştırdı ve Aiden'ı Conrad'ın yerine yönetim kuruluna aldırdı.
Bölümün finalinde Nolan ile birlikte babasının hapse girmesinin esas nedeni olan Falcon adlı hackera ulaştılar.

Yeni karakter Eli'ye gelince,geçmişte Emily ile kardeş gibiymişler ama zaman içinde değişmiş tabi.
Emily'nin Amanda olduğunu hemen tanıdı ve bu yolla ondan para sızdırdı.
Ayrıca sicil kaydını Nolan'a sildirdi.
Ancak sürpriz bir hamleyle Emily'den aldığı parayı Amanda için kurulan vakfa bağışladı.
İkili arasındaki soğukluğu sezen Victoria Eli'yi vakfa eşbaşkan yaptı.
Bu arada Eli'nin Charlotte' a olan ilgisi Declan ile huzursuzluğa neden oldu.

Fragmana baktığımızda iler karışıyor gene :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben de okumadım.Yalnız İntikam 2. sezonunda çökecek,bizde hem süre 2 katı,hem de sezondaki bölüm sayısı.Nasıl 20 bölümden 40 bölüm çıkacak?Seneye yayından kalkar eğer yayarlarsa.

Ben de okumadım.Yalnız İntikam 2. sezonunda çökecek,bizde hem süre 2 katı,hem de sezondaki bölüm sayısı.Nasıl 20 bölümden 40 bölüm çıkacak?Seneye yayından kalkar eğer yayarlarsa.

şu anda 2 katı süre ama bölmü sayısı yeterli bence berkun oya da bölmü yazmay abşlayacak bu durumda revenge 2.sezon 20 bölmü olsa berkun oya 15 bölmü falan yazar üstüne

@emrexxx şu anda 40 dakika 110 dakika yapılırken bile dizi ne kadar sıkıcılaşıyıor,bir de 40 dakikadan 220 dakika çıkarmayı düşün,bence seneye yayından kalkar,2. sezonun ilk sezona göre daha kötü olduğu da herkesin dilinde.Sana göre de öyledir herhalde.

- - - Ekleme - - -
@xemrexxx

Bende en çok şunu merak ediyorum.Onlarda bir sezonda bölüm sayısı az oluyor.Bizde en az 40 bölüm.Bölüm mü yazacaklar ama 15 bölüm de biraz fazla gibi geldi bana.

@emrexxx şu anda 40 dakika 110 dakika yapılırken bile dizi ne kadar sıkıcılaşıyıor,bir de 40 dakikadan 220 dakika çıkarmayı düşün,bence seneye yayından kalkar,2. sezonun ilk sezona göre daha kötü olduğu da herkesin dilinde.Sana göre de öyledir herhalde.

- - - Ekleme - - -
@xemrexxx
ilk sezon acemilik yıllarıydı şimdi profesyonel intikamcı oldu emily :D bir de ilk sezon oaly o bölümde bitiyordu 2.sezon devamlılık var bence pek fark yok

@berenist benim bahsettiğim de o,onlarda 22 bölüm var sezonda,bizde 39.Orada bir bölümde olan olaylar bizde iki bölümde olacak,dizi 4 kat büyütülecek, bu da izlenirliğin düşüşünü getirecek.

@berenist benim bahsettiğim de o,onlarda 22 bölüm var sezonda,bizde 39.Orada bir bölümde olan olaylar bizde iki bölümde olacak,dizi 4 kat büyütülecek, bu da izlenirliğin düşüşünü getirecek.

Bir ihtimal.Ama tempoyu düşürmemek için araya ek olaylar sıkıştıracaktır.Yani bu sefer en azından birebir gidişte biraz değişiklikler olabilir.

o zaman ekleme olur herald eo kadar da değil yada bizde 2.szon devam edrken onlar 3.sezona başalr 10 bölüm falan da 3.sezondan alını :)

@xemrexxx @berenist eğer 3. sezondan da 2. sezona takviye yapılırsa o zaman İntikam Revenge'dan önce yeni sezona geçer ve elde hiç bir şey olmaz,2. sezonun sonunda final gerekir.