Şah Mat | 10. Bölüm | Derin Darbe Kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müthiş olmuş aga ellerine kollarına emeklerine sağlık kardeşim:D Recep agamın yaşaması muhteşem oldu:D ama kvp agamın ölmesi de çok üzücü oldu:( GEL PERŞEMBE VE CUMA GEL:D

Saol :D

Kvp'nin ölümünü güzel yapıyım dedim. Farklı oldu bence. :D

Gel Pazartesi, Perşembe ve Cuma :D :D

sözde agamız vadiye benzetmemek için uğraşıyo vadinin suriye bölümlerindeki senaryoyu almış buraya koymuş resmen :kiki: :kiki:

pardon @XanTier montajlamada hata yapmış yaşıyo sandım aga düzelt orayı
21 Eylül 2032, Forumdash'ın Yeni Oteli, 18:45

Forumdash, Takas ile görüşmektedir.

kvp: Efendim. Verdiğiniz görevi yerine getirdim. Fks14 artık bizim tarafımızda.
Forumdash: Güzel. (Biraz bekledikten sonra) Takas. Sen kaç yaşındasın?

- - - Ekleme - - -

sözde agamız vadiye benzetmemek için uğraşıyo vadinin suriye bölümlerindeki senaryoyu almış buraya koymuş resmen :kiki: :kiki:

yok aga bu senaryo benim için bu hale geldi yoksa planda yanıp yğz değiştirmek yoktu ölmek vardı :kiki::kiki:

Valla ekibimden herkes öldü bi takas kaldı :bağır: Hem döneklikte yapıyor, iyice g....tü kalktı dedirtti:bağır: Gitsin @Almila'nın yanına bir kadının altinda çalişsin :F:F

Finalda @Almila'yla ben @takas ile @Derin Darbe hesaplaşsın :X

ağır ol aslan :D sana ihanet edecem sen benim patronum olamazsın senaryo değişecek o kadar :D almilayla ortak çalışırız sorun olmaz :D

pardon @XanTier montajlamada hata yapmış yaşıyo sandım aga düzelt orayı
21 Eylül 2032, Forumdash'ın Yeni Oteli, 18:45

Forumdash, Takas ile görüşmektedir.

kvp: Efendim. Verdiğiniz görevi yerine getirdim. Fks14 artık bizim tarafımızda.
Forumdash: Güzel. (Biraz bekledikten sonra) Takas. Sen kaç yaşındasın?

- - - Ekleme - - -

yok aga bu senaryo benim için bu hale geldi yoksa planda yanıp yğz değiştirmek yoktu ölmek vardı :kiki::kiki:

23:59'a yetiştirecem diye hep :d

Düzelttim :ok:

Agalar agalar. Dizi bu yav. Altında da olur üstünde de :D

@Almila'nın yerinde olsam "ben sana güvenmem" "eski patronunu satıyorsun beni satmican malum" gibisinden bişeyler derdim :F:F Seni öyle ortalıkta dımdızlak bırakmak var ya işte :F:F

Yaz gelecek bölüme @XanTier

Yok takas seni öldürsün gelecek bölüme

- - - Ekleme - - -

@Almila'nın yerinde olsam "ben sana güvenmem" "eski patronunu satıyorsun beni satmican malum" gibisinden bişeyler derdim :F:F Seni öyle ortalıkta dımdızlak bırakmak var ya işte :F:F

Yaz gelecek bölüme @XanTier

Yok takas seni öldürsün gelecek bölüme

Fks14 ile Almila'nın arası pekte bozuk gibi değil.Ben kıvırırdım o senaryoyu :X Sen basite kaçıp Fks14 ile takası ortak yapıp Almilaya saldırtıyorsun :X

- - - Ekleme - - -

Sen yurt dışından gelde hele bi .qu.

Ortada 3 taraf var. Hatta 4

Almila -xemrexxx
Arslan Bey
Forumdash - Derin Darbe
Takas - Fks14

çocuklarduymasın zaten geldi ya yurtdışından :😱

Derin Darbe, Zeynep'i çocuklarduymasın'ın da bulunduğu eve götürdü.

Zeynep:çocuklarduymasın başından beri seninle miydi?
Derin Darbe: Evet.

Derin Darbe: çocuklarduymasın ve beni ameliyat eden cerrah hariç hiç kimse bilmiyor kimliğimi.

@Forumdash @çocuklarduymasın

Ortada 3 taraf var. Hatta 4

Almila -xemrexxx
Arslan Bey
Forumdash - Derin Darbe
Takas - Fks14

çocuklarduymasın zaten geldi ya yurtdışından :😱
@xemrexxx sıradan tetikçi gibi geldi😕 @Arslan Bey bi ölemedi gitti.Arabada çarpti bişeyi yok :X Arslan bey pekde taraf gibi değil.Tks -fks14'üde işte almila tarafına geçeribilirim diyorum işte senaryoyu ben yazsaydım.Onlar havada kalan karakterler.Piyon işte anlıcan :X hee bu arada @çd bi ara göreve yollada vurulsun garibim cenaze yapalım :F:F

@xemrexxx sıradan tetikçi gibi geldi😕 @Arslan Bey bi ölemedi gitti.Arabada çarpti bişeyi yok :X Arslan bey pekde taraf gibi değil.Tks -fks14'üde işte almila tarafına geçeribilirim diyorum işte senaryoyu ben yazsaydım.Onlar havada kalan karakterler.Piyon işte anlıcan :X hee bu arada @çd bi ara göreve yollada vurulsun garibim cenaze yapalım :F:F
@XanTier pala da tetikçiydi ço kşey değiştirdi unutma pannpa :F

@XanTier pala da tetikçiydi ço kşey değiştirdi unutma pannpa :F
Pala?

- - - Ekleme - - -

Derin Darbe, Zeynep'i çocuklarduymasın'ın da bulunduğu eve götürdü.

Zeynep:çocuklarduymasın başından beri seninle miydi?
Derin Darbe: Evet.

Derin Darbe: çocuklarduymasın ve beni ameliyat eden cerrah hariç hiç kimse bilmiyor kimliğimi.

@Forumdash @çocuklarduymasın
Çd'ye az dialog yaz:X Varmı yok mu belli değil:X