malesef
Senarist değişikliği çok kötü cidden, şuan çoşkun ırmak öbgzk'den çıkıp başka birisi yazsa varya dünyam başıma yıkıldı moduna girerim heralde...
malesef
Biz böyle konuştukça ben daha heycanlandım My bitsin dicem nerdeysetamam işte millet meryemdeki sevimlilkten hem sever he mjkarakterden nefret edr
Hem de nasıl
Senarist değişikliği çok kötü cidden, şuan çoşkun ırmak öbgzk'den çıkıp başka birisi yazsa varya dünyam başıma yıkıldı moduna girerim heralde...
Biz böyle konuştukça ben daha heycanlandım My bitsin dicem nerdeyse
öbgz bitmek üzere zaten my dah bir bu kadar dahavar
Bakalım senarist gelecek sezon kaç kere daha öldürecek Hürrem'i .öbgz bitmek üzere zaten my dah bir bu kadar dahavar
Bakalım senarist gelecek sezon kaç kere daha öldürecek Hürrem'i .
Hatırlatma çok kötü oluyorum bak
seneye artık yazdığım gibi şehzadeler üzerine odaklanmalı
- - - Ekleme - - -
üzülme zaten osman büyüyünce bozulmuş
hürrem bitsin bende üzülme derimde anlarsın şuanki halimiseneye artık yazdığım gibi şehzadeler üzerine odaklanmalı
- - - Ekleme - - -
üzülme zaten osman büyüyünce bozulmuş
Ama o sıcak atmosfer , mükemmel oyunculuklar ve senaristin kalemi dipdiri, taptaze yerli yerinde duruyor
- - - Ekleme - - -
hürrem bitsin bende üzülme derimde anlarsın şuanki halimi
Dizide önemli olaylar oldukça izliyorum. Mesela en son Pargalı ölürken izlemiştim ve daha da izlemedim. Biri ölürse dizi kolik orada. Haber verin bana !!!
@xemrexxx gerçekten çok doğru tespitler eline sağlık. Eski bölümler çok güzeldi Meral Okay yazarken bir başkaydı şuan dizinin büyük bir hayranı olarak ara sıra ben bile sıkılıyorum senaryo senin dediğin gibi tekrara düşüyor zaten finale az kalmış daha iyi bölümler yazılabilir.
Evet dizi kendini tekrar ediyor belki ama bu hali bile çook güzel