FF Futbu Ligi 4. Sezon | Yorum & Sohbet

İyi hazırlamak lazım listeyi, geçen sefer iyi takım gelmişti sana mesala. :)

Napoli iyiydi hatta ilk tercihimdi galiba çakallık yapmışım biraz orda milan, inter yazmaktansa onu yazmışım. :D Sende fiorentinaydın galiba. :D İnter ve fiorentina 100 puan sınırını aşınca 3.lükle yetindik bizde. :D

- - - Ekleme - - -

Sende az çakal değilmişsin bizim ilk 2 sıra aynıymış sende napoli - fiorentina yapmışsın bende. :D

Napoli iyiydi hatta ilk tercihimdi galiba çakallık yapmışım biraz orda milan, inter yazmaktansa onu yazmışım. :D Sende fiorentinaydın galiba. :D İnter ve fiorentina 100 puan sınırını aşınca 3.lükle yetindik bizde. :D

- - - Ekleme - - -

Sende az çakal değilmişsin bizim ilk 2 sıra aynıymış sende napoli - fiorentina yapmışsın bende. :D
Geçen sezon baya iyiydi. :D

Sen benden gördün galiba. :D

Yılmaz Vural ben olacam. :D
Aslında ben hep çok iyi başlarım Ankaragücüyle liderliğe oynuyordum bi ara. :D

Bol bol transfer yapacağım. :D Türklerin hepsini Alman yapacağım. :D

Genelde herkes tekliflere kapısını kapatıyor, iyi takımlar özellikle. :D

Hiç yakıştıramadım. Ben olsam Bayern, paylaşırım futbolcularımı. Ne yani mezara mı götüreceğim? Bi Ribery olur, Robben olur, Müller, Lahm, Gomez...Yani olabildiğince paylaşırım. :):) (YAPMADI)

Hiç yakıştıramadım. Ben olsam Bayern, paylaşırım futbolcularımı. Ne yani mezara mı götüreceğim? Bi Ribery olur, Robben olur, Müller, Lahm, Gomez...Yani olabildiğince paylaşırım. :):) (YAPMADI)

O takımları alanlar şampiyonluk baskısı içinde oldukları için, kadrolarıyla oynamıyorlar fazla. :)