90'lar Dizisinin Kanalı Belli Oldu!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
trt_nin_yeni_dizisi_doksanlar_fragmani_izle_cok_yakinda_h262.jpg

Seksenler dizisiyle TRT 1 ekranlarına haraketlilik getiren Birol Güven aynı formatta yine benzer bir proje olan Doksanlar dizisiyle uzun zamandır konuşuluyordu.En merak edilen sorulardan biriside angi kanalda yayınlanacağıydı.Nihayetinde dizinin hangi kanalda yayınlanacaği belli oldu.

90'lar Hangi Kanalda?

Doksanlar dizisi Ali Eyupoğlu'nun köşe yazısına göre atv ekranlarında gelecek.Uzun zamandır adından söz ettiren projenin oyuncularından bazıları ise Deniz Oral, Esra Dermancıoğlu, Ferhan Şensoy,Şensoy'un kızları Ferhan ve Derya Şensoy...

Dizinin ilk bölümünü Seksenler'inde ilk bölümlerini çeken Müfit Can Saçıntı çekecek.

Son düzenleme:
Birol Güven çalıştığı kanal sayısını 4'e çıkarttı böylece.

Kanalı doğru. Doksanlar deyince projeleri ile ATV geliyor benim aklıma. :)

Diğer oyuncuları da iyi olursa tutar. :)

Birol Güven çalıştığı kanal sayısını 4'e çıkarttı böylece.

Kanalı doğru. Doksanlar deyince projeleri ile ATV geliyor benim aklıma. :)

Diğer oyuncuları da iyi olursa tutar. :)

Show TV'yle de çalışacak, "Gizli Patron" projesiyle. Böylece 5 kanal oluyor, sadece Kanal D'yle yok :)

Millet buna çakma muamelesi yapacaktır ilk başlarda. Sonrasında tutturmak Birol Güven e kalmış.

hayırlı olsun bence atv doğru seçim olmuş iyi bir günde yayınlanırsa tutar bu dizi

ATV'de olması şaşırtıcı olmadı. Açıkcası sağlam bir senaryo ve sağlam bir kadro sayesinde dizi rahatlıkla tutabilir. Hayırlı olsun. :)

Ben tutacağını sanmıyorum nedense. Tutar ama Seksenler kadar iyi izlenmez. Ondan daha iyi reyting alması bence imkansız. Totalde 3-4, A/B`de 6 reyting en fazlası. Hatta daha da aşağı olabilir.

Total grubunda doğru gün seçimiyle 4-5 reyting alabilir.Ab grubunda 6-7 civarı alabilir.

Atv iyi bir seçim olmuş, kanaldaki komedi eksikliğini dolduracaktır. Ramazan'da filan başlasa iyi olur bence. :)

Doksanlar Seksenler'den önce başlasaydı çok daha ilgi görürdü ama şimdi aynı şirketi bile yapıyor olsa da çakma damgası yiyecektir. Yinede bir 90'lı olarak izleyeceğim diziyi. :)

bence kesin tutar ve de izlerim acaba hangi gün olacak