15 Mart 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl buldun bu bölümü @Forumdash
İyi Bilal'in annesinin feryatı ve etrafda mahallenin verdiği tepki gerçeğe yakın gibiydi.Feyza'nın sahneleri çoktu sıktı.Bila'in olayı sahneleri gayet iyi kesitler halinda flashback sahneleri diziye dahada izlenir kılmış.Feyza sahneleri ve uzun namaz sahneleri haricinde iyi.

İyi Bilal'in annesinin feryatı ve etrafda mahallenin verdiği tepki gerçeğe yakın gibiydi.Feyza'nın sahneleri çoktu sıktı.Bila'in olayı sahneleri gayet iyi kesitler halinda flashback sahneleri diziye dahada izlenir kılmış.Feyza sahneleri ve uzun namaz sahneleri haricinde iyi.

Namaz sahneleri bence çok güzeldi :)

Kanal D kadar dandik bir kanal yok,Arka Sokaklar'da bir hikaye dikkatimi çekti,azıcık izleyeyim dedim,pat reklam,izleyiciyi nasıl soğutacağını biliyor,kapattım.Bir tek ben Bilmem Eşim Bilir tv'den izlenir düzeyde,diğerleri anca netten.

Evlilik Okulu'nu çok az gördüm,o arada da keyif alamadım,mekanlar kötü gözüküyor,azıcık paraya kıyılsaymış iyiymiş.Hatırlarsanız bu dizi Çocuklar Duymasın ayarında olursa berbat olur demiştim.

Kötü derken FEyza rüya görüyor Feyza dua ediyor Feyza Bilal'le konuşuyor filan üstünede namaz sahneleri filan bi yarım saat boş sahnelerle geçti.

- - - Ekleme - - -

Nerde tartişiyorlar :X Tekrarları cmts-pazar gündüz verselerde bende izlesem :X

Salonda çocukların önünde laf dalaşına girdiler bir kere. :D

Kanal D kadar dandik bir kanal yok,Arka Sokaklar'da bir hikaye dikkatimi çekti,azıcık izleyeyim dedim,pat reklam,izleyiciyi nasıl soğutacağını biliyor,kapattım.Bir tek ben Bilmem Eşim Bilir tv'den izlenir düzeyde,diğerleri anca netten.

Her kanal öyle yapar dizilerine muffin :)

Boş günler sıralamamda başı salı çekiyor,hemen arkasından da cuma,iki günde de tv'yi açamıyorum.Onca kanal var,nerde gereksiz,kalitesiz yapımlar var,salı ve cumada.

@Fks14 5 büyük kanalı aynı anda takip ettim,diğerleri reklama girmedi.22:00'de reklam mı olur,dizinin tam ortası.Dün İntikam'da da aynı rezillik vardı.