Benzemez Kimse Sana'da Juri Değişikliği !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği ve ünlülerin ünlüleri taklit ettiği program "Benzemez Kimse Sana" yakında Show TV'de başlıyor!

Geçtiğimiz sezon Star TV'de ekrana gelen ve juri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin ve Hande Ataizi'nin oturduğu yarışmada bir juri üyesi değişikliği yaşandı!

"Endemol Türkiye" tarafından hazırlanan yarışmada Seyfi Dursunoğlu ve Erol Evgin'in juri koltuğunda kalmaya devam edeceği ancak Hande Ataizi'nin yerine yeni bir ünlü ismin geleceği açıklandı!

Başarılı sunucu Murat Başoğlu'nun sunumuyla ekrana gelecek olan Benzemez Kimse Sana çok yakında Show TV'de!

hande-ataizi-stili-2.jpg

BENZEMEZ

KİMSE SANA

yakında

Show TV'de !

dizi kolik

Son düzenleme:
Demet Akbağ haberleri çıkmıştı. :)
Demet Akbağ yerinde bir karar olur bence. Çokta severim kendisini, kişiliğini ve oyunculuğunu. Umarım o gelir. :)

Gördüm. Üzüldüm Hande Ataizi'ne, çok iyiydi o da jüride..
Hande Ataizi mi? :D

Bence geçen sene juride aklı başında tek isim Seyfi Dursunoğlu idi. Erol Evgin'de iyi bir isim ama eğlence yönünden zayıf bir isimdi malesef...

Demet Akbağ yerinde bir karar olur bence. Çokta severim kendisini, kişiliğini ve oyunculuğunu. Umarım o gelir. :)

Hande Ataizi mi? :D

Bence geçen sene juride aklı başında tek isim Seyfi Dursunoğlu idi. Erol Evgin'de iyi bir isim ama eğlence yönünden zayıf bir isimdi malesef...

Seyfi Dursunoğlu ve Hande Ataizi'nin diyalogları çok iyiydi Esra..

Show Tv'nin alt bant tanıtımlarında gözükmeyince Hande Ataizi'nin olmadığını tahmin etmiştim.

Yerine iyi bir isim gelir umarım. :)

Çok yerinde bir karar olmuş sana katılıyorum @dizi kolik
Demet Akbağ çok daha yakışacaktır :) Zaten Seyfi Dursunoğlu yeterli programı izlemem için :)

Etkilemez reytingleri. Demet Akbağ gelirse çok çok iyi olur.

Murat Başoğlu sunmuyordu yeni sezondaki programı. Murat Başoğlu, tv8'de ekranlara gelen "Bir Fikrin Mi Var?" programını sunuyor. Yeni sezonda programı Uğur Arslan sunacaktı. :)