Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de "12 EYLÜL DARBESİ !"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,050
Ekranların reyting rekorları kıran dizisi ; Öyle Bir Geçer Zaman Ki de "12 eylül darbesi!"

Bu sene 3. Sezonunu yaşayan dizi , ilk sezonunda 60'lı yılları, ikinci sezonunda 70'li yılları ve 3. Sezonunda 80'li yılların atmosferini soldurdu izleyicilere. Bu seneki sezonunda : Çatışmalı, kargaşalı, zorlu yılların ruhunu, yaşattırdı izleyenlerine.. Dizide , 19 mart salı akşamı merakla beklenen " 12 Eylül Darbesi" gerçekleşecek.
Dizinin bu haftaki bölümünde belli bi zaman aşımıda yaşanacak.
Merakla beklenen 107. Bölüm , 19 Mart Salı akşamı , 20.00'da Kanal D'de!

Olayları tarafsız bir şekilde anlatabileceklerini düşünmüyorum. Sol görüşlüleri ön planda tutacak, Sağ görüşlüleri ise küçük düşürmeye çalışacaktır.

Olayları tarafsız bir şekilde anlatabileceklerini düşünmüyorum. Sol görüşlüleri ön planda tutacak, Sağ görüşlüleri ise küçük düşürmeye çalışacaktır.

Darbeyle , sağcıları küçük düşürmeyi nerden çıkarttın. sonuçta o dönemin askeri sağcılıkla alakası olmayan kişilerdi.. :)

Darbeyle , sağcıları küçük düşürmeyi nerden çıkarttın. sonuçta o dönemin askeri sağcılıkla alakası olmayan kişilerdi.. :)

Diziyi arada göz atıyorum da, sağcıların dizide ne yaptığı belli. "Dizide" diyorum yalnız. Resmen sağcıları kötülüyorlar. Böyle düşünürsek darbeyi nasıl anlatacakları açığa çıkıyor benim gözümde. :)

Diziyi arada göz atıyorum da, sağcıların dizide ne yaptığı belli. "Dizide" diyorum yalnız. Resmen sağcıları kötülüyorlar. Böyle düşünürsek darbeyi nasıl anlatacakları açığa çıkıyor benim gözümde. :)

Senaristin ideolojisi tabi bu.. Ama o dönemin askeri sağcılıkla alakaları yoktu. Belki darbenin etkisini sağcılarda nasıl algılandığına değinebilir senarist.. İzleyip görüceğiz :)

- - - Ekleme - - -

Zaten dizide genel bir solculuk tarafini gösterme var :)

Bu senaristin kararı biz anca saygı duyabiliriz :)

Senaristin ideolojisi tabi bu.. Ama o dönemin askeri sağcılıkla alakaları yoktu. Belki darbenin etkisini sağcılarda nasıl algılandığına değinebilir senarist.. İzleyip görüceğiz :)

Değineceğini sanmıyorum. Dediğim gibi olacaktır. Tarafsız anlatabilseler daha iyi olur tabi. :)

Gelecek bölüme bir bakarım,darbe hep ilgimi çekmiştir.

Pek güzel işleneceğini sanmıyorum ama reyting katkısı olacaktır.

kusura bakmayın da her iki taraf da kendilerini kullandırmış sağcıar dah fazlakullandırmış gibi gösteriliyor dizide kötü bir şey yok :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy