FORUM'UN YOLU - ANASAYFA | 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Ben hariç hepsi harbiden 10 numara ellerine sağlık:X neden ben hariç dedim? Çünkü ne smiley'im doğru nede @Fks14 'e yada @beyazsoy 'a söylemlerim öyle. @beyazsoy 'a ben öyle birşey deseydim kesin bana bol gülücüklü bişey yazardı :X Herkesi çok iyi olmuş ama harbiden:X

Ben hariç hepsi harbiden 10 numara ellerine sağlık:X neden ben hariç dedim? Çünkü ne smiley'im doğru nede @Fks14 'e yada @beyazsoy 'a söylemlerim öyle. @beyazsoy 'a ben öyle birşey deseydim kesin bana bol gülücüklü bişey yazardı :X Herkesi çok iyi olmuş ama harbiden:X

Teşekkür ederim. :)

Yorumlarının anlamlarını baza aldım genelde. Kiminle iyi ya da kötü anlaşıyorsun onları baz almadım. :)

YGS'den sonra İnş. devam edecek. Hatta onlara bir yenisi daha eklenecek. :)

Yeni sezonuyla yayınlayacağım bir dizi "Karanlıklar İçinden". Dilersen linklerini verebilirim. Konusu ve türü bakımından aksiyon ve polisiye. :)
Yazmamakla hata etmişssin :X Alayım bi zahmet:X

Ama bu roman tarzı olmuş.Sırf düşünce iç anlatim.Hiç dialog yokmuş:( Diziye döndürebilme imaknın varsa dialoglu filan takip edebilirim.Polisiye demişssin biraz olarada değinirsin hem:)

Öyle oldu biraz. İlk bölümler olduğu için konunun oturmasını istemiştim.

Gelecek bölümler diyalogluydu zaten ama yayınlama fırsatım olmamıştı. O yönden haklısın. :)

Öyle oldu biraz. İlk bölümler olduğu için konunun oturmasını istemiştim.

Gelecek bölümler diyalogluydu zaten ama yayınlama fırsatım olmamıştı. O yönden haklısın. :)

Boşluk bi zamanında değerlendirilmeli bu senaryo :X İyiye benziyor.Bir melek vardı jenerik müziği mi? (b)

Dizimi çok iyi yansıtacağını düşünmüştüm o zamanlar... :)

Forumdash sen Aşk-ı Efsane hakkında ne düşünüyorsun?

Fragmanıyla beni tavlayan dizi değil mi o? Dizilerin isimlerini hatırlamıyorum ama.En son kızın sevgilisi eve gitmemişti o dizi değil mi?