2. Kristal Fare Ödülleri | Kazananlar Listesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyasko bir ödül töreni gerçekten...

Sadece Show Kulüp, Halit Ergenç, Telegol, Beyaz Show, Ahmet Kural, Demet Akalın'in ödülleri yerinde olmuş.

En iyi yarışma : "Kim Milyoner Olmak İster"
En İyi kadın oyuncu : "Beren Saat" veya "Hazal Kaya"
En İyi kadın programı : "Saba Tümer İle Bugün"
En iyi kadın komedi oyuncusu : Demet Evgar
En iyi haber spikeri : Ali Kırca veya Cem Öğretir
En iyi tartışma programı : Teke Tek

olmalıydı...

Fiyasko bir ödül töreni gerçekten...

Sadece Show Kulüp, Halit Ergenç, Telegol, Beyaz Show, Ahmet Kural, Demet Akalın'in ödülleri yerinde olmuş.

En iyi yarışma : "Kim Milyoner Olmak İster"
En İyi kadın oyuncu : "Beren Saat" veya "Hazal Kaya"
En İyi kadın programı : "Saba Tümer İle Bugün"
En iyi kadın komedi oyuncusu : Demet Evgar
En iyi haber spikeri : Ali Kırca veya Cem Öğretir
En iyi tartışma programı : Teke Tek

olmalıydı...

Hem Beren hem Hazal eski dizileriyle dezavantaj yaşadılar bence listeye girmekle..

gayet de iyi gitmiş bence mantıklı buldum ödülleri sadece en iyi magazin programı garipti biraz :D

Tuba Büyüküstünü aday bile göstermeyen yarismadan fiyaskodan baska birsey beklenmez.

Tüm yorum ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum ve böyle güzel bir programı bize sundukları için başta sn. Esra Erol ve İzzet Çapa olmak üzere tüm herkese teşekkürlerimle..

Başka bir ödül töreninde buluşmak üzere. Sevgiyle kalın, hoşçakalın :)

Adaylar yanlış belirlenmiş, tören fiyaskoydu tam anlamıyla..
Antalya Televizyon Ödülleri'ni beklemekteyim.

Ödülleri hakkeden tek meryem ve beyazdı.
Diğerleri tam bir fiyasko olmuş gerçekten.
En iyi kadın oyuncu ödülünü ne kadar beren alsın istesemde,meryeme gitmiş.Onuda seviyorum,hakkediyordu.Bir başkasına gitseydi eğer üzülürdüm.
Erkek oyuncu hiç olmamış..Halit ergenç'in oyunculuğu iyi ama ondan çok daha iyi oynayanlar var bence..Kenan imirzalıoğlu gibi.
En iyi komedi oyuncusu ve en iyi komedi dizisi tam bir fiyasko..
Antalya müzik ödüllerinide sevmiyorum.
Çünkü sadece belli başlı diziler ödül alıyor.Haklı ödül dağılımı yapıldığını düşünmüyorum.
Benim esas beklediğim ödül töreni altın kelebek..

oha hayranı olduğu ünlü kazanamayan köpürüyor daha neler :D my-py ve yd hakeden yapımlardı hakettikleri gibi ödülleri aldılar
müzik konusuna girmyeceğim yorum yapabilecek kadar iyi değilim
demet akalın ın ödül almasına laf edilmiş demet hem olumlu hem olumsuz kullanıyor sosyal medyayı o da haketti :)

- - - Ekleme - - -

oha hayranı olduğu ünlü kazanamayan köpürüyor daha neler :D my-py ve yd hakeden yapımlardı hakettikleri gibi ödülleri aldılar
müzik konusuna girmyeceğim yorum yapabilecek kadar iyi değilim
demet akalın ın ödül almasına laf edilmiş demet hem olumlu hem olumsuz kullanıyor sosyal medyayı o da haketti :)

En iyi dizide neden Karadayı yok? Yeni dizi dicem yeni dizilerden BİÜ HS ve KŞ var.En iyi dizide olmayan dizinin aktörü "en iyi aktör" kategerosinde ne işi var? Yani Karadayı çok mu fos bi iş? Zaten bu konuda demişim https://fav10.net/f498/2-kristal-fare-odulleri-kral-tvde-canli-yayinlanacak-182566/

Belki reklam araları izlerimde. Anlaşılan ödüller star'a gidecek.Medyaya yeni atilmiş hemen hızlı star'ı toparladı zirveye çıkardı muamelesi yaparsalar şaşmam.

Bu ne ya?
"En İyi Kadın Programı"
[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE / ATV[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Müge varken Esra ne alaka? Pardon sunucusuydu değil mi😱

En iyi dizide neden Karadayı yok? Yeni dizi dicem yeni dizilerden BİÜ HS ve KŞ var.En iyi dizide olmayan dizinin aktörü "en iyi aktör" kategerosinde ne işi var? Yani Karadayı çok mu fos bi iş? Zaten bu konuda demişim https://fav10.net/f498/2-kristal-fare-odulleri-kral-tvde-canli-yayinlanacak-182566/

Bu ne ya?
"En İyi Kadın Programı"
[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE / ATV[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Müge varken Esra ne alaka? Pardon sunucusuydu değil mi😱
hürrem varken başkasıa ödüül mü düşer:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,594