FF Sorgu Odası - Hafta 31- Sorgudaki İsim: berkann

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar hiç gerek yok soru sormanıza, ben anlatırım. :D

Berkan'a hiç soru sormayalım değersiz olduğunu artık anlamalı. :(

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Hele şükür girebildim. :D

Aslında seninle çok fazla konuşma fırsatımız olmadı fakat şakalaşmayı seven, iyi birisin. İncici olduğunu düşünüyorum. :D Çoğu zaman fikirlerimiz de uyuşuyor. Esprilerine gülüyorum genelde. :D Kankan @Orcun_22 de seni örnek alsa keşke bu konuda. :D Sanırım inek bir öğencisin. :d Bu kadar bildikerim. :d Çok az konuşsak da forumda sevdiğim kişilerdensin.

@yatutarsa 13.10'da okulda oluyorum. :d Pazar günü de forum yoktu zaten. :d Bugün de ben hastayım ve forum yine yok gibi. :d

- - - Ekleme - - -

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Hele şükür girebildim. :D

Aslında seninle çok fazla konuşma fırsatımız olmadı fakat şakalaşmayı seven, iyi birisin. İncici olduğunu düşünüyorum. :D Çoğu zaman fikirlerimiz de uyuşuyor. Esprilerine gülüyorum genelde. :D Kankan @Orcun_22 de seni örnek alsa keşke bu konuda. :D Sanırım inek bir öğencisin. :d Bu kadar bildikerim. :d Çok az konuşsak da forumda sevdiğim kişilerdensin.

@yatutarsa 13.10'da okulda oluyorum. :d Pazar günü de forum yoktu zaten. :d Bugün de ben hastayım ve forum yine yok gibi. :d

@berkann bahane bulma :F

- - - Ekleme - - -

@berkann bahane bulma :F

Ben olsaydım ben de sormazdım zaten :T:

Trip atma berkann geliyor sorun. :D

Atalay'ın final performansını beğendin mi :D

durumun nasıl başkan :D moralin falan :D
akşam shalke yi naparız sence ?

Trip atma berkann geliyor sorun. :D

Atalay'ın final performansını beğendin mi :D

İzlemedim. :d Foruma koyunca biraz baktım da ilk başlarda hiç gülmedim, sonra kafama göre ileri sardım; orda bi tebessüm oldu sadece :d Bu yıl Yst'yi izlemedim fakat Atalay dışında pek duymadım diğer yarışmacıların adlarını. :D

berkann adam akıllı full izle süperdi gül gül ölürsün :D

- - - Ekleme - - -

bence dün akşam ve sabah 2 kez izledim harika :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...