FF Sorgu Odası - Hafta 31- Sorgudaki İsim: berkann

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Vadi fanısın, bazen mesajların çok garip olabiliyor. "Hayır" demeyi öğrenmelisin bence. Başkalarının kararları da hayatımızda önemli olmalı fakat sadece onların kararlarına göre de yaşamamalıyız. :)
Aynı anda iki ezeli rakibi tutman çok ilginç ve bence bir o kadar da inandırıcı değil. :d Bence sen Fenerlisin ve üstte yazdığım sebepten dolayı -hayır diyememek- Gsliyim diyorsun. Arkadaşlarına hayır dediğinde onların sana küseceğini düşünme bence. :)
Bunlar dışında çok fazla tanımıyorum, ama sevdiğinde kişilere bağımlısın. (Burdaki bağımlılık iyi anlamda. :d)

İster inan ister inanma Hem Fenerli hem Saraylıyım bir anda Hadi bana eyvallah Görüşlerine de saygılıyım bu arada😉

hayırlı olsun :) benim hakkımda ne düşünüyorsun diiyip başlayalım ?

Ben hazırım. :d
sosyal hayatta küfürlü konuşurmusun ? ------> Çok fazla değil. :) Edersem tek başıma ederim. :d
genelde içime dönük birisiyim dedin. Peki evdede mi öylesin yoksa tam tersimi ?:smile: -------> Zaten evde genelde hep tek başıma oluyorum, şu an sadece babaannem var o da balkonda. :) Bu yüzden evde de içe dönüğüm. :)
Hiç sevgilin oldumu ? Olduysa kaç kere ve be kadar süreli ? :smile: ------> Hayır olmadı. :d O tip olayları pek sevmiyorum. :d

- - - Ekleme - - -

Ülker Çikolatalı Gofret :d

- - - Ekleme - - -

Reytingler için üye olmuştum. My başladığında onun reytinglerini merak etmiştim, her gün arama yapıyordum. "x günü reyting sonuçları" şeklinde. Bir kaç kere buradan öğrendim sonuçları. @OzaN'ın yorumlamasını filan beğendim. Sonra artık aramaları "x günü reyting sonuçları favoriforumum" şeklinde yapmaya başladım. Üylerin yorumlarını okuyordum, tartışmaları filan baya ilgi çekiciydi. :D
Bi de bana güven verdi bu forum o yüzden üye oldum. :)

bizim tartışmalardan üye olmuşsundur kesin öyle mi :D

hayırlı olsun :) benim hakkımda ne düşünüyorsun diiyip başlayalım ?

Sevdiğim birisin, ve bence iyi kalpli birisin. İzlediğin dizileri savunman güzel ama çok fazla da fanatikleşmeyi anlamsız buluyorum. :) Eğlenceli yorumların var, yeri geldiğinde ciddileşiyorsun. İyi bir şey bu da. :d @destere ile o kadar konuşuyordun adamı geri getirecek bir yol bulamadın. :d

- - - Ekleme - - -

bizim tartışmalardan üye olmuşsundur kesin öyle mi :D
Aramızda 1 ay var üye oluşta. :d Yani öyle değil. :d

bizden önce tartışmalar yoktu ki öyle fazla :D

Ben de ters tepki yapardı herhalde tartışmaları görsem üye olmazdım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...