En Büyük "Kurtlar Vadisi" Yarışması | 2.Konuk: WesTxCoasT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Orkestra müzik çalar, Fks14 podyüma gelir!

Hoşgeldiniz, hoşgeldiniz efendim! Teşekkürler ediyorum! Yine ekran karşısında bizleri seyrettiğiniz için teşekkür ediyoruz!

Efendim tekrardan hoşgeldiniz, ekran başındaki sevgili seyircilerimiz, ve stüdyodaki seyircilerimiz sizler de programımıza hoşgeldiniz. FavoriForumum ekranlarından, En Büyük Kurtlar Vadisi programından herkese selamlar ve saygılar.

Saygıdeğer izleyicilerimiz, bu hafta programımızın ikini haftası. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Trend Topic olmuşuz ve reytinglerde açık ara zirvenin sahibi olmuşuz. Bizi destekleyen herkese kucak dolu sevgiler, saygılar!

Stüdoyadaki seyirciler alkışlarlar.

Sağolun varolun efendim. Efendim geçtiğimiz hafta XanTier çok başarılı bir performans sergileyerek tüm soruların cevabını bilmişti. Bakalım WesTxCoasT da aynı performansı sürdürecek mi..

Efendim lafı daha fazla uzatmadan WesTxCoasT çağırmak istiyorum podyuma. Alkışlar WesTxCoasT'a...

Stüdyoda alkış kıyameti yaşanır.

Fks14: WesTxCoasT hoşgeldin.
WesTxCoasT: Hoşbuldum! Burada olmak çok güzelmiş. Geçen hafta televizyonda seyretmiştim ve ben ne zaman yarışacağım diye sabırsızlanmıştım.
Fks14: Çok güzel bunları duymak. Biz de senin programımıza katıldığın için teşekkür ederiz.

WesTxCoasT gülümser.

Sayın seyirciler, En Büyük "Kurtlar Vadisi" yarışması başlıyoooooooor!

Fks14: Bildiğin gibi 10 saniye düşünme süren var ve 1 joker hakkın var.
WesTxCoasT: Biliyorum.
Fks14: Peki, başlıyoruz!
WesTxCoasT: Başlayalım.

1.Kurtlar Vadisinde Süleyman Çakır düşmanı tombalacı Mehmet in elini kimin mekanında kimin emriyle öpmüştür?

a.karahanlı
b.kılıç
c.laz ziya
d.testere necmi

WesTxCoasT: D diyorum.
Fks14: Maalesef, yanlış cevap.. Doğru cevap b olacaktı.
WesTxCoasT: Heyecandan olsa gerek.
Fks14: Sağlık olsun, daha 9 soru var. Efendim yarışmacımız için bir moral alkışı istiyorum!

Seyirciler alkışlar.

2.Kurtlar vadisinde kirve karakteri kimin cenaze töreninde racon kesip mezara mermi atmıştır?

a.aslan akbey
b.süleyman çakır
c.seyfo sayı
d.halo dayı

WesTxCoasT: Cevabım C.
Fks14: C dedi ve doğru cevabı verdi!

3.Polat alemdarın mekanının çatısına helikopterle gelen konsey üyesi kimdir?

a.laz ziya
b.karahanlı
c.testere necmi
d.kılıç

WesTxCoasT: D cevabını veriyorum.
Fks14: Doğru cevap!

4. Kurtlar vadisinde iki kişinin bildiği sır değildir efsane sözünü söyleyen aslan akbey bu sözü söylerken kimi öldürmüştür?

a.duran emmi
b.pala
c.kirve
d.karahanlı

WesTxCoasT: Kolay bir soru, A diyorum.
Fks14: Kolay soru dedi, A cevabı verdi ve doğru çıktı!

5. Çakır ve polat tombalacı mehmeti nerede yakalamışlardır?

a.ofiste
b.evinde
c.arabasında
d.yatında

WesTxCoasT: Bu da kolay soruymuş, D diyorum!
Fks14: Bazen kolay sorular, yanıltır.. Reklamlar efendim! Az sonra yineberaberiz!!

Fks14: Efendim tekrardan hoşgeldiniz. Programımız kaldığı yerden devam ediyor. Beşinci soruda kalmıştık ve WesTxCoasT D cevabını vermişti. Ve bu cevap.... doğruduuuur!

Şu an altıncı soru gelecek. Hazırmısın?

WesTxCoasT: Hazırım!
Fks14: Gelsin o halde altıncı soru.

6. Ersoy ulubeyin sağ kolunun ismi nedir?

a.nazım
b.abidin
c.oğuz
d.nafiz

WesTxCoasT: C diyorum!
Fks14: Bu cevap doğrudur!

7. Memati baş ile yalçın bulut ilk nerede tanuşmışlardır?

a.mematinin evinde
b.ihalede
c.polatın ofisinde
d.tataroğlunun mekanında

WesTxCoasT: B
Fks14: Çok iyi gidiyorsun! Bu cevap da doğru çünkü! Sıradaki soru zor bir soru, şimdiden söyleyeyim.
WesTxCoasT: Her türlü hazırım!

8.97 bölümlük kurtlar vadisi efsanesi bittikten sonra vadinin eski bölüm tekrarları yayınlanmış ve eşi benzeri görülmemiş tekrar reyting rekorları kırmıştır.Yaklaşık olarak 3-4 ay yayınlanan bu eski bölüm tekrarları hangi yılda yayınlanmıştır?

a.2004
b.2005
c.2006
d.2007

WesTxCoasT: Gerçekten zor bir soruymuş..
Fks14: Joker hakkın var, unutma..
WesTxCoasT: Hayır kullanmayacağım, D diyorum!
Fks14: D diyor.. Ve maalesef yanlış cevap! Doğru cevap C olacaktı.

9. Kurtlar Vadisi 10 yıllık süreçte hangi kanallara ayrılıp tekrar geri dönmüştür?

a.star-show
b.atv-kanal d
c.star-show
d.show-atv

WesTxCoasT: Nihayet yine bir kolay soru. D şıkkı.
Fks14: Evet doğru!! Ve son sorumuza geliyoruz!

10. Yaşar Katırcı’nın Oğlu Kenan'ı kim öldürmüştür?

a.memati
b.pusat
c.polat
d.selvi

WesTxCoasT: Cevabım...

WesTxCoasT: D diyorum!
Fks14: Ve son soruyu doğru cevaplamış oluyorsun!!!

Evet sayın seyirciler, WesTxCoasT yarışmacımız 10 sorudan tam 8'ini bilerek iyi bir performans sergilemiştir. Kendisine katılmından dolayı teşekkür ederiz.Ve böyle programımızın ikinci bölümünün de sonuna gelmiş olduk. Haftaya yepyeni ve sürpriz bir konuğumuzla tekrardan sizlerle olacağız. Kendinize iyi bakın, sevdiklerinize iyi bakın, sizi sevenlere iyi bakın.. Allahaısmarladık efendim!

nPEVS0blOyMby6nUbVZVMOdN.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Furkan jokeri sorsaydın keşke valla aklımdan çıkmış yinede sorular daha zordu ve güzel yarıştım. :D

Aga gerçekten çok iyi gitmişsin.Helal olsun:D Ama sorular zormuş gerçekten:D Eski Vadiden de sorular gelmiş:DBen en fazla 7 doğru yapardım:DÇünkü eski Vadiden çıkmış:D

Furkan yine çok iyi hazırlamışsın programı kutlarım:)
bu arada öbgzk fragmanınıda koyman ayrı bi güzel olmuş :)

Saygıdeğer izleyicilerimiz, bu hafta programımızın ikini haftası. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Trend Topic olmuşuz ve reytinglerde açık ara zirvenin sahibi olmuşuz. Bizi destekleyen herkese kucak dolu sevgiler, saygılar!

Geçen hafta reyting rekorları kırdırmışım ben :oley:
@WesTxCoasT İyi yarışmışsın. İlk soruyu nasıl bilemedin hayret ettim açıkçası. :D
@takas soruları bayağı zorlaştırmış :A Ama ben full yaptım :A @Fks14 yine süper sunmuşsun :U