Kurtlar Vadisi Pusu'ya Yeni Oyuncu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,292
Puanı
1,060
jM41jvJ3DazDSBYN49YVi05T.jpg
ovleHGudPj59o2IiKlKD9i0I.jpg

Ali Desidero karakteriyle "Derby" reklamlarıyla tanınan Yıldırım Memişoğlu, Kurtlar Vadisi Pusu'ya katıldı.

"Kurtlar Vadisi Pusu"ya Yıldırım Memişoğlu, psikopat bir karakter olarak girecek ve tansiyonu yükseltecek. Yıldırım
Memişoğlu, dizide 184. Bölümde adı geçen ancak kendisi görünmeyen "Poyraz" karakterini canlandıracak.

Yıldırım Memişoğlu "Hayatımın
<linkz id="linkz27">Kadınısın</linkz>", "Kutsal Damacana", "Ateş ve Barut", "No Ofsayt" ve kısa süreliğine "Kirli <linkz id="linkz26"><nobr>Beyaz</nobr></linkz>" gibi dizi ve filmlerde oynamıştı.

Ali Desidero?

Son düzenleme:
Kutsal Damacana filminden hatırlıyorum en net olarak. Yani izlediğim kadarıyla başarılı ve rollerine yakışan bir oyuncu. Kurtlar Vadisi Pusu'ya yakışacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun. Başarılar dilerim. :)

bence iyi bir oyuncu değil keşke başka bi oyuncu seçselerdi ama yinede hayırlısı olsun

Kutsal Damacana filminden hatırlıyorum en net olarak. Yani izlediğim kadarıyla başarılı ve rollerine yakışan bir oyuncu. Kurtlar Vadisi Pusu'ya yakışacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun. Başarılar dilerim. :)

Derby reklamlarında oynayan kişi de buymuş :D

Demedi demeyen kötü karakter canlandıracak. Adamda acayip psikopat tipi var. :)

Ali Desidero'yu bilmion uz mu yav? :D

Adamdaki tip ve ses tonu diziye çok uyacaktır. Uzun ömürlü olursa iyi olur aslında. Gerçi çok fazla sürmez rolü. :D

offff harika süper müthiş bi transfer tam bir psikopat tipi yeni pala geliyo poyraz yeni bi fenomen olacak kesin helal pana heycanla 185.bölümü bekliyorum süper oldu bu

gerçekten de adamda tam psikopat tipi var dizi süper olcak

[h=1]Tilki Adnrei[/h] vardı ölmemişti aslında oda geri dönse keşke adam rolününü hakını çok iyiyi veriyodu

Dizi icin hayirli olsun. Umarim Reyting Oranlarina etki yapar ve dizi hak ettigi oranlari, yani 15 ve üstü oranlari alir.

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs