7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
O lakırtıların asıl kaynağını ilk bilde.. Öbgzk de blok uyguluyor ama 45 dk içinde reklama giriyor ama kimse vadi kadar abartıpta 1.30 saat reklam girmiyor..

Beni ÖBGZ ilgilendirmiyor 2 saatte reklamsız gitse alacağı reyting belli totalde ikinci bazen de seksenler geçiyor hali ortada.

Genel olarak: İntikam'dan yarın yükseliş bekliyorum ama olmayabilir de maçtan dolayı.. Yarın gösterecek artık

Anticiler acaba bu reklam olayından sonra ne bulacaklar :A

Önceden A/B'de geçiyolardı. O bitti.

Özeti geçiyoalrdı. O da bitti :A

:F

Yok o uygulaması güzel.7-8 reytinglik işinde en az 1 saat reklamsız giderken 15 reytinglikte neden 1 buçuk devam ediyor? İnsana haliyle sorgulatıyor.Hem fazla reklamsızlıkta seyirciyi sıkabiliyor.Reklamlar bazen insanın ihtiyaç giderme arasıdır.Bu 1 buçuk saatlik zaman diliminde WC'ye gidemeyen 1 milyon insan bulabilirim :F:F

O yönden haklısın bak WC büyük sıkıntı. :D

YOK böyle bir Bölüm.. Kurtlar Vadisi NEFES kesti! Tüm ekibe tesekkürler. atv'ye de helal olsun vallah. Bölümü bizle keyifle izlettirdi.. Acikcasi fragmandan pek heycan verici birsey görememistim ama bölüm tam tersi cikti.

Harika bir bölüm izledik!

YOK böyle bir Bölüm.. Kurtlar Vadisi NEFES kesti! Tüm ekibe tesekkürler. atv'ye de helal olsun vallah. Bölümü bizle keyifle izlettirdi.. Acikcasi fragmandan pek heycan verici birsey görememistim ama bölüm tam tersi cikti.

Harika bir bölüm izledik!

Son 20 dk hariç pek iş yapmaz bi bölüm :q