Orçun K.---12.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,505
Puanı
1,061
2 gün sonra
(Sema İstanbul'da toprağa verilmiştir.Ailesi cenazesine gelmemiştir.Orçun mezarın başında beklemektedir.)
Orçun:gerçekten seni ben mi öldürdüm?Ya o Furkan denen adam haklıysa ben bununla nasıl yaşarım?(Bir kadın ellerinde çiçek ile gelir)
Orçun:Cenaze bitti herkes eve gitti dua için.
Hilal:Ben cenazeye gelmedim zaten.
Orçun:Anlamadım?Siz kimsiniz?
Hilal:Ben Sema'nın kız kardeşi.
Orçun:Ailesi gelemyecek sanıyordum.
Hilal:Annemle babam zaten gelmeyecek ağabeyimle yiğenleri de gelemyecek.Sadece ben geldim.Geldim çünkü sana bir şey söylemem lazım.(cebinden bir mektup çıkarır ve Orçun'a verir)
Orçun:Ne bu;?
Hilal:Ablam ölmeden önce bana yazdı.İçinde her şeyi anlatmış.Onu nasıl elde ettiğini,aşık ettiğini ve de senin suçunu üstlenip nasıl hapse düştüğünü..(Orçun'a bir tokat atar.)
Orçun:Hayır ben bir şey yapmadım. (Hilal konuşmasına fırsat vermez.ve bağırmaya başlar)
Hilal:Ablamı bu suçla herkesin gözünden düşürmüş olabilirsin ama o benim gözümde hala aynı.Ve herkesin gözünde eskisi gibi gözükmesi için tüm pisliklerini ortaya dökeceğim.

@Seçkin'in evi
(Seçkin evde değildir. Elif evi toparlmaktadır.Seçkiğn'in günlüğünü bulur.Ve merak edip okumaya bşlar.Son sayfada şunlar yazmaktadır.)

''Yapamıyorum Allah'ım bana yardım et.Hala onu düşünüyorum ama Elif'i de ümitlendirmeden bu meseleyi halledemiyorum bana yardım et.Bugün onunla görüşmeye gideceğim umarım bana yardımcı olur.''

(Elif,Seçkin'in Bahar ile buluşmaya gittiğini düşünür ve emin olmak için Bahar'ı arar.)

Bahar:
Alo
Elif:Benim,Elif.Ne yapıyorsun?
Bahar:Ne yapayım,Orçun'un evinin önündeyim gene ablamla.Bekliyoruz öyle.
Elif:Aa versene telefona konuşayım.(Telefonu Müge alır.)
Müge:Nasılsın Elif'ciğim?
Elif:İyiyim abla sen nasılsın?
Müge:Ben de iyiyim.Pardon canım kapatmam lazım Orçun geldi.Bunalra başbaşa bırakmayayım birbirlerini yerler sonra.

@sahil

Furkan:Geldiğin için sağol.
Seçkin:Önemli değil benimle ne konuşacaksınız?
Furkan:Bahar ile nişanlıymışsınız.Geçen hafta ayrılmışsınız.Galiba seni başka biri için terketmiş.
Seçkin:Evet o Orçun ........(bip'li kısım)
Furkan:Neyse ne şimdi onu bunu konuşmayı bırakıp asıl meseleye gelelim.Ben o Orçun denen çocuğu istemiyorum.Bu ailenin başında bir erkek yokken istediği gibi davranmış olabilir ama artık ben o 3 kadının da sorumlukluğu bende.Eğer hala Bahar'ı seviyorsan benimle birlikte hareket et!
Seçkin:Ne yapmam gerekiyor?

@Bahar'ların evi

Müge:Yapma böyle Orçun sanki sen mi öldürdün kadını kendisi intihar etmiş ya!
Bahar:Abla istersen bu konuyu hiç konuşmayalım ,tadımız kaçmasın.Eniştem nerede?
Müge:Gelir şimdi mesaj attı 5 dakikaya oradayım diye.(kapı çalar)

Müge:Hoşgeldin hayatım.
Furkan:Hoşbulduk.Kimler var*
Müge:Bahar bir de Orçun.(Furkan'ın yüzü düşer.) Ben sana yemek hazırladım mutfakta istersen sen önce yemeğini ye sonra konuşuruz.

Bahar:Orçun ne bu halin her sorana yalan atmaktan sıkıldım..Gerçekten Sema'nın yasını mı tutuyoersun?
Orçun:Ne yapayım aklımdan çıkmıyor bir türlü.
Bahar:Aklından ne çıkmıyor?(kapı çalar)
Orçun:Annen geldi galiba.
Bahar:Galiba.Sen git yüzünü yıka böyle görmesin.

(Orçun yüzünü yıkadıktan sonra Furkan'ı görür mutfakta yanına gider.)

Furkan:Vay vay kimleri görüyorum!
Orçun:Kısa kes seni polise vermeden analt nasıl yapabiliyorsun bu numaraları?
Furkan:Sen hiç Stv 'de ibretlik programlar izlemein mi,onların hepsi kurmaca mı sanıyorsun?
Orçun:Hadi diyorum.(Fukan telefonundan bir resim açar.Resimde Sema'nın cansız bedeni vardır.)
Furkan:Önce şuna bir bak!!
Orçun:Bunu ne zaman çektin?
Furkan:Yeni sıcak sıcak çektim ama Sema'nın bedeni çok soğumuştu.Şimidi ya dediklerimi yaparsın ya da Sema'nın bedeni kurda kuşa yem olur.Sana son bir şans iyi düşün. Şimdi gel ikimizin d ekayınvalidesi içeride bekletmeyelim onu.
(salona giderler.Müge eliyle Furkan'ı gösterir annesine sürpriz yapmak için.Ama Melda ayağa kalkar.Ve Furkan'ın üzerine yürür.)
Melda:SEn sen ne arıyorsun burada?(Melda Furkan'ın kollarında bayılır.)

MELDA FURKAN'I GÖRÜNCE NEDEN BAYILDI?
DESTERE NEREDE YOKSA FORUMDA YOK DİYE DİZDEN DE Mİ ÇIKARILDI?
SEÇKİN VE ORÇUN FURKAN'IN TEKLİFLERİNİ KABUL EDECEKLER Mİ?

HEPSİ VE DAHA FAZLASI 13.BÖLÜMDE...!!!

Hacı bu saatte dizi mi okunur :X:X Orcun K. ? nasıl bi dizi Şahin'le ala"Ka"sı var mı? :X:X

ben bu diziyi baya unutmuşum ama diğer bölümleri okumayada üşeniyorum :d