Şah Mat | 6. Bölüm | Arslan Bey'in Almila'ya Hediyesi Ne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061
1224000.jpg

Şah Mat 6
. Bölüm
Bölümler: 0
- 1 - 2 - 3- 4 - 5

Açıkçası pek heyecanlı bir bölüm olmadı. Durgun geçti biraz. Ben pek beğenmedim. İyi yanı da var elbette. Çünkü çok heyecanlı bir bölümün habercisi olduğunu söyleyebilirim. :😱

Tarihlere ve saatlere dikkat ederek okumanızı öneririm. Zaman zaman flashback ile geçmişe dönüşler olacak. Bazen oranın geçmiş mi yoksa şimdiki zaman mı olduğunu farkedemeyebilirsiniz.

12 Haziran 2032, İstanbul, Arslan Bey'in Evi, 14:25

34rcp44, Takas ve Arslan Bey evi aradılar ancak Arslan Bey'in kızına dair hiç bir iz yoktu. Arslan Bey aramaya devam etti. 34rcp44 ve Takas aramayı bırakıp dışarı çıktılar.

34rcp44: Sence Arslan Bey'e güvenmekle iyi mi yaptık?
Takas: Bilmiyorum. Ama sen ona benim kadar yakın olmadığın için şüphe duyuyosun. Ben yıllardır onun yanındayım. Ona en yakın adamı bendim yıllarca. Ona güveniyorum.
34rcp44: Peki. Öyle olsun.
Arslan Bey: Yok yok yok. Hiç bir iz yok. Kaçırıldı mı kendi mi gitti bilemiyorum.
Takas: Kendi gitmiş olsa nereye gitmiş olabilir?
Arslan Bey: Tabi ya. Gelin benimle.

12 Haziran 2032, İstanbul, Forumdash'ın Oteli, 14:30

cevaa: Buyrun efendim.
Forumdash: Misafir geldi mi?
cevaa: Geldi efendim.
Forumdash: Getir bakalım. Öğrenelim bi neler yapıyomuş Arslan Bey'in kızı.
cevaa: Emredersiniz efendim.

Forumdash: Gel bakalım Zeynep. Anlat bakalım neler oldu; babanı kim kaçırdı. Gördün mü yüzlerini kaçıranların?
Zeynep: Birisini gördüm sadece.
Forumdsah: Hangisini?
Zeynep: Bilmiyorum. Ama yakışıklıydı.
Forumdash: 34rcp44'tir o. Hoşlanmışa benziyosun.
Zeynep: Yoo. Nerden çıkardın? Yok öyle bi şey.
Forumdash: Neyse. Birkaç gün burada misafir olacaksın Zeynep. Kendine vakit geçirmek için bir şey bul. Burada zaman yavaş akar.

12 Haziran 2032, İstanbul, Yakamoz-Asi'nin Evi, 16:15

Arslan Bey: Geldik.
34rcp44: Burası neresi?
Arslan Bey: Yakamoz-Asi'nin evi.
34rcp44:Kim?
Takas: Yakamoz-Asi.
34rcp44: O kim?
Arslan Bey: İstanbul'a döndüğünü duymuştum. Kızımla araları iyidir. Siz bekleyin.
Takas: Gelelim
Arslan Bey: Bekleyin!!!

2 dakika sonra...

Arslan Bey: Yok. Burda da değil.
34rcp44: Nerede olabilir?
Arslan Bey: Bilmiyorum.

12 Haziran 2032, İstanbul, Almila'nın Mekanı, 17:35

Yakamoz-Asi: Aynı gün içerisinde seninle 2 kez görüşmüş olduk. Arslan Bey geldi bugün.
Almila:Ne? Neden geldi sana?
Yakamoz-Asi:Sana bir hediye vermek için.
Almila: Ne hediyesi?
cookies: Efendim. Orcun_22 fenalaşmış.
Almila: Ne?

Aceleyle Orcun_22'un yanına gittiler. Yanına vardıklarında Orcun_22 h
ayatını kaybetmişti. Almila kendine geldikten sonra ayağa kalktı.

Almila: Orcun_22'u o 34rcp44'in yanındaki öldürdü. Onu da ben öldüreceğim.
Yakamoz-Asi: İşte Arslan Bey'in hediyesi de o.

13 Haziran 2032, İstanbul, Bir Orman Yolu, 11:00

Takas: Nereye gidiyoruz Arslan Bey
Arslan Bey: Sen sürmeye devam et.
Takas: Buarada olduğuna emin misin kızının?
Arslan Bey: Emin değilim. Emin olmak için gidiyoruz zaten.

Derken Takas ilerde yolu kesen arabayı fark eder etmez hemen frene bastı. Yolun kenarından birden çıkan başka bir araba da arkaya durdu. Yolun sağında ve solunda bulunan ormanın içersinden gelen silahlı 6 kişi arabanın etrafını sardı.

İçlerinden Birisi: İnin arabadan.

34rcp44 Takas ve Arslan Bey ellerini yukarı kaldırıp arabadan indiler. Almila arabadan indi.

Almila: Vay vay. Kimler gelmiş. Arslan Bey gelmiş.

Arslan Bey ellerini indirdi. Gülümseyerek Almila'nın yanına kadar yürüdü.

Almila: Görüyosunuz. En güvendiğiniz, hain olamaz dediğiniz kişi sizi sattı. Yine.
34rcp44: Onu yıllardır tanıyosun öyle mi Takas? Çok iyi tanımışsın.
Takas: Benim yerimde sen olsan sen de aynısını yapardın.
Almila: Kesin! Şimdi ben konuşacağım. (Takas'a) Senin adın ne delikanlı? (Takas cevap vermez) Adı ne bunun Arslan Bey?
Arslan Bey:Takas.
Almila: Takas? Ne biçim bir isim bu? Değiştir bence. Neyse. Duydum ki sen o binada saklanmışsın Takas. Orcun_22'u da sen vurmuşsun. Yani @Orcun_22 senin yüzünden öldü!!!

Dedi ve bir tokat attı.

Almila: (Adamlarına) Takas'ı alın. Ötekini de öldürün gitsin.

34rcp44 ve Takas'a Ne Olacak?
Arslan Bey'in Kızı Zeynep'e Ne Olacak?
Almila ile Arslan Bey Bundan Sonra Birlikte mi Çalışacak?
Hepsi ve Daha Fazlası
Şah Mat 7. Bölüm'de

Yönetmen
XanTier

Bölüm Oyuncuları
34rcp44
takas
Forumdash
Arslan Bey
Almila
cookies
Yakamoz-Asi
kvp
cevaa
Zeynep

Forumdaki Zeynep karakterini kimi yansitiyor? Ben kiminle ask yasamisim yaw :D

Şu an tek bi harfine bile bakmadım...Dizi bitsin okucam:) Umarım geçen haftaki dediğim gibi olur :X

Bu bölüm senin dediğin gibide biraz durgun olmuş tek önemli detay bizim yine yanılmamız oldu haini Forumdash sanarken Arslan Bey çıktı umarım diğer bölüm daha süper olur bu arada @Yakamoz-Asi Zeynep le aşkı ben yaşicam sana noluyo :D

Laaa ben neden Zeynep'i hemen takas'a yamıyorum :F:F Evet evet Arslan Bey hain ol böyle :F:FAz geldi bu hafta senaryo(b)

Takas mı???
Sşşt. Orası belli değil. Belki de çaycı yaparım seni :F
PArdon 34rcp44'müş:X Neden yamıyorum ki kızı ona anlamadım😕 Forumdan birisi değilmiş zaten bu kızı öldürelim en iysi... Bi taktik daha mı versem ne :F
@xemrexxx 'i çaycı yap harbiden... @Almila 'nın yanında çalişssin...Ama benim casusum rolunde :F

PArdon 34rcp44'müş:X Neden yamıyorum ki kızı ona anlamadım😕 Forumdan birisi değilmiş zaten bu kızı öldürelim en iysi... Bi taktik daha mı versem ne :F
@xemrexxx 'i çaycı yap harbiden... @Almila 'nın yanında çalişssin...Ama benim casusum rolunde :F

Yamamıyosun ki. Yamama yok ortada. Yamıyosan bile vardır bi planın :F

Yok artık. Beceremez o casusluğu :F @cevaa diziyi takip ediyo mu etmiyo mu bilmiyorum. Mesajı beğeniyo ama :D Takip etmiyosa xemrexxx'yi onun yerine geçiririz :D