FF Üyeleri Bir Arada FİNAL Bölümü | Yolun Sonu - 82. Bölüm

Yuh 82.Bölüm😱 Tebrikler :X Okumaddım :( Okuyamam 82 bölüm ne demek :bağır: El-insaf :X Eminim finalde güzel olmuştur.Yeni bir diziye başlarsan seve seve okurum :) Bu arada 82 bölümün hepsini okudunuz mu? Ben şimdi gördüm diziyi:(
Bende sonradan okumaya başlamıştım. 60'lı bölümlerde. O zamanlar Müge vardı. Onun tavsiyesiyle gelmiştim hatta kadroyada dahil olmuştum. :(

Yinede 82 bölüm gerçekten büyük bir rakam. Gerçekten Emre büyük bir iş başarmış... :)

Vay be bir devrin sonu. :)

Okudum bu bölümü olaylar baya farklı bir noktaya gitmiş takip etmeyeli ama gerçekten büyük başarı dolu dolu 82 bölüm çıkarmak. Tebrikler. :)

şimdi baştan sona okudum çok güzel olmuş eline sağlık

Çok başarılı olmuş.

Gerçekten o dizilerin fırtına gibi estiği yazdan bu ana kadar yazılmış en iyi 2-3 diziden biriydi. Eline, emeğine sağlık.

Başarılı olmuş. O dizilerin fırtına gibi estiği yazdan bu yana yazılan en kaliteli 2-3 diziden biriydi bence. Eline, emeğine sağlık.

Yuh 82.Bölüm😱 Tebrikler :X Okumaddım :( Okuyamam 82 bölüm ne demek :bağır: El-insaf :X Eminim finalde güzel olmuştur.Yeni bir diziye başlarsan seve seve okurum :) Bu arada 82 bölümün hepsini okudunuz mu? Ben şimdi gördüm diziyi:(

82 bölümü okuyan en fazla 4-5 üye vardır. :) Dizinin zaten 1. sezonu öyle böyle geçti. Çok iyi değildi, 2., 3. ve 4. sezonunda iyi iş çıkardı. :)

1.5 senedir yayınlanıyor, 82 bölüm az bile aslında. :D

Bende sonradan okumaya başlamıştım. 60'lı bölümlerde. O zamanlar Müge vardı. Onun tavsiyesiyle gelmiştim hatta kadroyada dahil olmuştum. :(

Yinede 82 bölüm gerçekten büyük bir rakam. Gerçekten Emre büyük bir iş başarmış... :)

Tavsiye edildiğini ilk defa duydum, bu da iyiymiş. :D

Sağ ol. :)

Vay be bir devrin sonu. :)

Okudum bu bölümü olaylar baya farklı bir noktaya gitmiş takip etmeyeli ama gerçekten büyük başarı dolu dolu 82 bölüm çıkarmak. Tebrikler. :)

Son sezonda bıraktın, en heyecanlı sezonlardan biriydi, tam yerinde bıraktın okumayı. :D Teşekkürler. :)

Tebrikler, yeni projelerinde basarilar.

Teşekkürler fakat yeni projem olmayacak. :)

Büyük tebrik ederim @emreemreu:)

Teşekkürler. :)

şimdi baştan sona okudum çok güzel olmuş eline sağlık

Çok başarılı olmuş.

Gerçekten o dizilerin fırtına gibi estiği yazdan bu ana kadar yazılmış en iyi 2-3 diziden biriydi. Eline, emeğine sağlık.

Teşekkürler, evet o zaman başladım yazmaya ve bu zamana kadar devam ettirdik. :)

Güzeldi bu bölümde ortağamm. :D

Benim kızın bir resmini atıver. :T:

Teşekkürler. :) Sana resim filan yok. :D

Çok iyi bir final olmuş, tebrikler :D

Yapımcı-yönetmen-senarist: emreemreu

üçünü birden yapmak zor olmadı mı.:D

OzaN (bağırarak): Yalan söylüyorsun, yalannn.:F:F:F

güzel olmuş cenabet dedektifçilik tam hayalimdeki iş :F

Şimdi genel bi yorum yapıyorum. Çok güzel ve özel bi senaryoidi. Bitmesini istemezdim :)
Ellerine sağlık. Umarım en kısa zamanda yeni bir senaryo yazarsın :)

FF Üyeleri Aynı Evde başka bi dizi mi @emreemreu yoksa bu dizinin ismi sonradan mı değişti?

FF Üyeleri Aynı Evde başka bi dizi mi @emreemreu yoksa bu dizinin ismi sonradan mı değişti?

İlk başlarda (forum ilk kurulduğunda) OzaN FF Üyeleri Aynı Evde diye dizi yazmıştı.

Sonra 2011 yılının başlarında ben de ayrı bir serüven olarak fakat aynı isimle bir dizi yapmaya karar verdim. İlk bölümlerde dizinin adı FF Üyeleri Aynı Evde olarak geçiyordu fakat sonra 2. sezonun başında FF Üyeleri Bir Arada'nın daha iyi gideceğini düşündüm ve FF Üyeleri Bir Arada yaptım dizinin adını. :) Sadece isim değişikliği yapıldı dizide. :)

OzaN'ın yazdığı FF Üyeleri Aynı Evde: https://fav10.net/f67/ff-uyeleri-ayni-evde-2-a-17653/

Tahmin etmiştim. Dün gece okumaya başladım. 13 bölüm okudum aynı evdenin :D