Aslıhan Güner 'Herşey Yolunda Merkez' Dizisinde!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
OkRjlk1uy00KCufiFAU1lUru.jpg

Asi Dizisinde Gonca karakteri ile çok beğenilen ve daha sonra Şefkat Tepe'de başrol oynayan güzel oyuncu Aslıhan Güner, Herşey Yolunda Merkez Dizisinde rol alacak.

Polis Akademisi'nin yerli versiyonu olarak tanımlanan dizide, daha önce Ipek Tuzcuoğlu'nunda oynayacağı yönde haberler çıkmıştı.

Işler Güçler'in yapımcısı Limon Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Herşey Yolunda Merkez Mart sonunda Show TV ekranlarında olması bekleniyor.

Show TV'de başlamaz bence. :)

Aslıhan Güner, Şefkat Tepe'de izlediğim ve beğendiğim oyuncu. Belki izlerim bu diziyi. :)

Show TV'den yeni dizi!

SHOW TV'de yeni bir komedi dizi başlıyor dizinin adı Her Şey Yolunda Merkez. yapımcılığını en iyi komedi dizilerinden İşler Güçlerin yapımcısı Hayri Aslan'ın sahibi olduğu Limon Yapımın üstlendiği dizinin çekimleri başladı.

Dizide, İpek Tuzcuoğlu, Orçun Kaftan, geniş ailenin zekaisi Bora Akkaş ve birçok ünlü oyuncu bulunuyor.

Dizi daha önce birkaç kez denenen yılların Polis Akademisi
'nin yerli versiyonu olacak.

Her Şey Yolunda Merkez'in yönetmenliğini daha önce Geniş aile ve İbreti Ailem'in yönetmenliğini yapan Ömer Uğur üstleniyor. Dizi muhtemelen Mart ayının sonunda başlıyacak.

1.jpg

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    77.2 KB · Hit: 1,192
Son düzenleme:
İyi bir dizi olur umarım. İyi bir kadro oluşacak gibi duruyor. :)

en mi iyi komedi dizisi İşler Güçler?? 2. en iyi olcakatı o. :D

Neyse hayırlı olsun.

Ben kendisini Asi dizisinde beğenmiştim, başarılıydı orada.

Yeni dizisi hayırlı uğurlu olsun..

Bence star alıcaktir.Yazın İşler Güçler'deki başarısı gibi :X

Aslihan Güner bence gercekten cok güzel bir kadin ve iyi oyuncu. Umarim bu dizisi tutar. Gelecek vaad edenlerden fikrimce.

Bu kızın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum, dizide çok avam bi projeye benziyor... 4 bölüme kaldırılır.

Bu dizide tıpkı diğerleri gibi başlamadan bir kanala transfer olacaktır. :)