FORUM'UN YOLU - ANASAYFA | 2. Bölüm | Yeni Bölüm

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM
sunar;

FORUM'UN YOLU
____ANASAYFA_____

Dizinin ilk bölümünü okumayanlar ve yeniden okumak isteyenler linkten yararlanabilir;

https://fav10.net/f620/forumun-yolu-anasayfa-yeni-dizi-dizi-kolik-yapim-181299/

JENERİK MÜZİĞİ

Beyazsoy'un yorumunu alıtılayan RevaN şu şekilde karşılık vermişti ona.

RevaN : Yahu Beyazsoy.Sende bir dizinin reytingleri yükselince "Dizinin senaryosu güzel işleniyor, ekip şahane." felan diyorsun. Reytingler düşünce "Konu sıkıntısı çekiyor, mantık hataları var felan diyorsun." Bir karar kıl. Hangisine inanalım. :D

RevaN'ın attığı mesaja karşılık olarak Beyazsoy'un da bir cevabı var elbet.

beyazsoy : Ben gerçekleri söylüyorum RevaN.
RevaN : Erol Köse gibisin Beyazsoy. Ne önünden gidilir ne de arkandan.
beyazsoy : Ben saksı değilim ! Bana saksı muamelesi yapamazsınız.
.
.
.

İkili bu şekilde saatlerce tartışır ancak birsonuca varamadıklarını anlayınca Forum yönetimi tarafından ceza alıp susuverirler. O sıralarda Fks14'te "Forum Oyunları" bölümünde birileriyle yarış halindedir. Takas'ta vadi sever arkadaşlarıyla mesajlaşmaktadır. Objektiflerimizi oraya kaydırdığımızda konuşulanlar çok ilgi çekicidir.​

takas : Arkadaşlar. Mahoni vadiyi övsün yeter. İzlemesi şart değil. Zaten vadiyi övmezse ne yapacağımızı biliyorsunuz. Sen ziyaretçi mesajlarından, ben özelden icabına bakarız EvvelAllah. Yiyorsa övmesin. :kiki:

Anasayfaya baktığımızda da Mahoni'nin "Yeni Bir Dizi Başlıyor !" başlığına girerken ki haline görüyoruz. Önce üç fatiha bir kuluvallah okuyan Mahoni "Allah'm İnşAllah Starda dır." diye giriverir konuya. Haberi okumadan kanal resmini görüp hayal kırıklığına uğrayan Mahoni'nin verdiği cevap pekte şaşırtıcı değildir.

Mahoni : tutmaz

Tam o sırada Dream ve Yakamoz-Asi Tuba'yı övmekte Beren'i ise yermektedir. Bunu gören RevaN'ın cevapları ateş gibidir.

RevaN : Tuba'nın diziyi gördük. Yakında ilk 100'e bile giremez.

Fks14'te dolaylı yoldan Beren tarafındadır. Ancak verdiği mesaj ile pembe gözlük takmış izlenimi verir.

Fks14 : İkside çok iyi, çok güzel ve çok başarılı oyuncular. Beren'i kötüleyenler neden kötülüyor, Tuba'yı kötüleyenler neden kötülüyor bilmiyorum ama bende İntikam dizisini daha çok seviyorum.

Bunu gören Dream ve Yakamoz-Asi konudan çıkmak için delik arar ve en sonunda anasayfaya dönmeyi başarırlar. Fks14'ün yazdığı son mesajı gören kimsenin hali kalmamıştı. Ancak o sıralarda foruma yeni giren Forumdash'ın yorumundan kurtulamaz Fks14.

Forumdash : Furkan uykumuz geldi artık masal anlatmayı bırak yahu. :D
Fks14 : Ama bunlar gerçekler..

Peki Beyazsoy, sen ne düşünüyorsun bu konu hakkkında?
beyazsoy : Valla bu konu hakkında çeşitli söylentiler vardır ama aslında kimin daha iyi olduğu belli değildir.
Forumdash : Off esprimi yaptın Beyaz?

Beyazsoy Forumdash'ı takmadan cevap verir.

beyazsoy : İşin aslı Beren oynamıyor zaten. Kadın çökmüş resmen. Güzelliğinden eser kalmamış.
Tuba'nın dizisinde de senaristler iş yapamıyor zaten.

Konuya son anda dahil olan Mahoni ise son noktayı koyar.

Mahoni : intikam tutmaz 20 dakka 1 numara :kiki:ilkerde on numara zaten. tuba bereni ona kaltlar 20yle çarpar 46541328 toplar :kiki:mahsumda dizi yaparsa coşanze STAR :kiki:

BÖLÜM SONU

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:
az sonra diyene kadar yazıp açsaydın ya :D

yok aga öyle yapma senin reytinglerine kimse ulaşamaz zaten :D

- - - Ekleme - - -

o niyeymiş :D

- - - Ekleme - - -

ya biz diziyi beklerken kalpten gidersek :kiki:

Doğru :T: Benim reytingler şu anda tavanda :D

Böylesine kısır bi dönemde böyle izleyici olması çok iyi bence :D

işi biliyon sende dizikolik reyting makinası takas ı koyarak dizini tavan yaptıracaksın demek :d

zaten öyle değilmiydi yani dizzide ben vardım zaten :D

güzel yazıyon da çok kısa yapıyosun hemen bitiyo uzat biraz

Son düzenleme:
Hahah harika olmuş yine Esram ellerine sağlık :) Süpersin :) Ben ne zaman olucam ya ?

forum gerçekleri part 535345345 olmuş bu :F:F:F

Dizi başlamadan önce gerçeklerden yola çıkarak hazırlayacağımı söylemiştim. Peki nasıl olmuş?

güzel yazıyon da çok kısa yapıyosun hemen bitiyo uzat biraz

Konuşmaları bilerek kısa tutuyorum. Uzatırsam sıkıcı olur. Olayları seri tutuyorum. Uzatırsam eğer bana konu kalmaz yazacak. Bir bölümü yazarken bile çok düşünüyorum ve defalarca değiştiyorum komik olsun diye. :)

Hahah harika olmuş yine Esram ellerine sağlık :) Süpersin :) Ben ne zaman olucam ya ?
Çok teşekkür ederim. :)

Dur bakalım daha 2. bölüm bu. Zamanla olacaksın, merak etme. :)

Beğendim güzel olmuş bu bölümde, ama kısa olmuş yine :D
Teşekkürler.

Bu uzamış hali. Daha da bir şey beklemeyin yahu çok zor uzun yazmak. :F

Çok güzel olmuş yine. :D
Teşekkürler Buğra. :)