AŞK-I EFSANE | 5. Bölüm | Yeni Bölüm

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

D
İZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

YENİ SEZON TANITIM FRAGMANI

ÖZET

Arthur, Mary ve Kralla karşılaşınca şaşkınlığını gizleyememişti. Mary'de Arthur'u görünce çok şaşırdı ve Kral'ın yanından evinin yakın olduğu ve Arthur'un onu bırakabileceği gerekçesiyle ayrılarak yolun devamını Arthur'la giderler. Yolda bir hayli tartışan Mary ve Arthur bir anda kendileri dudak dudağa bulurlar ancak Mary yaşadıklarının ve tartışmanın etkisiyle Arthur'a kötü sözler söyleyerek oradan koşarak ayrılır. Eve giden Mary tüm bu olanları göz önünde bulundurarak bir karar verecekti. Mary saray hayatını mı yoksa Arthur'u mu seçecekti?

AŞK-I EFSANE | başlıyor...

Mary vereceği kararı düşünmekten sabaha kadar uyuyamamıştı. Başı da açlıktan öyle bir ağrıyordu ki yürüyecek hali yoktu. Tam o sırada kapı çaldı. Gelen Janet'tı. Elinde bir tepsi yemek... Adeta imdadına yetişmişti Mary'nin. Mary şaşkınlık ve sevinç içerisindedir.

Mary : Janet ! Sen harikasın !
Janet : Mary artık içeri almayacak mısın beni? Bak yemekler soğuyor.
Mary : Uff Janet... İzin mi bekliyorsun benden. Gir içeri hadi. Sanki yabancısın?

Janet içeri girer ve Mary kapıyı kapatır. Janet hemen oturup yemeğe başlayan Mary'nin hızlı bir şekilde yemek yediğini görünce şaşkınlıkla sorar Mary'e.

Janet : Mary... İki gündür hiç mi birşey yemiyorsun? Bak doğruyu söyle !
Mary : Ne yalan söyleyeyim. Yemedim. ( Biraz hüzünlenir. ) Yiyemedim...
Janet : Off... Yine dilime sahip çıkamadım dimi ben.
Mary : Neyse... Sen onu bunu bırak bak sana çok önemli anlatacağım bir konu var.
Janet : Nedir o? Seni dinliyorum.
Mary : Biz Arthur'la dün gece fena halde tartıştık. Daha sonra da...

Janet Mary'nin lafını keser.

Janet : Yoksa ayrıldınız mı?
Mary : Bilmiyorum. Biraz ağır davrandım ona karşı.
Janet : Mary nasıl yapabilirsin böyle bir şeyi? Arthur senin çocukluk arkadaşın, dostun, sevgilin...
Mary : Haklısın Janet. Bende şimdi gidip onunla her şeyi konuşacağım.
Janet : Seni anlayacaktır, eminim. Neyse bende şu evi biraz toplayayım bari. Sende hazırlan çık hemen. Bekletme aşkını...

Mary gülümseyerek cevap verir.

Mary : Hadi ordan, sen de.

Mary hazırlanarak içeriden gelir ve onu gören Janet gözlerini alamaz ondan.

Janet : Kızım seni affetmeyecek de kimi affedecek bu çocuk?
Mary : Gerçekten güzel olmuş muyum?
Janet : Mary, bana baksana sen. Şu güzellikte ben olacağım, sözünü etmeden bakışlarımla affettiririm kendimi.
Mary : Abartma Janet ! Neyse ben çıkıyorum Janet. Sende yorma kendini fazla.
Janet : Tamam Mary. Dönüşte bize uğra. Sohbet ederiz...
Mary : Tamam...

Mary Arthur'un yanına giderken evi toplayan Janet, Mary'nin evinde olan ve yıllardır içinde ne olduğunu merak ettiği gizemli sandığı karıştırmaya başlar. Mary'de adımlarını hızlandırarak Arthur'un evine gelir ve kapıyı tıklar. Ancak kapıyı açan Arthur değil annesi Venetia'dır. Arthur'un nerede olduğunu soran Mary'nin aldığı cevap ise çok şaşırtıcıdır.

Venetia : İyi ama Arthur dün geceden beri eve gelmedi ki...

Janet Mary'nin evindeki sandığın içinde bir şey bulabilecek mi? Arthur'a ne oldu?

BÖLÜM SONU

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şu anda Vadi'nin müzikleri ile ilgili önemli bir iş içerisindeyim. Bitirince okuyacağım :😱

Sade kısa ve güzel :X Bi çırpıda kafa yormadan güzel gidiyor bence :X Janet sandık olayları geçen bölümde de geçmedi bu bu bölümde de birşey yok.Sandığı kariştirmak gibi bi sinyalde vermedi ne bu bölüm nede geçen bölüm.Nerden cıktı bu sandık olayı 😕

Gayet güzel olmuş ama biraz durgun geçmiş sanki.
Teşekkürler Emre. :)

Hikaye henüz asıl hikaye değil. Asıl hikaye fragmandaki hikaye normalde. Ben geçen sezon erken bitirince yarım kalan bölümlerim vardı. Onları şu an toparlamaya çalışıyorum. Asıl hikayede çok yakında başlayacak. Bana güvenebilirsiniz. İşte bomba bölümler o bölümler esasında. :)

Sade kısa ve güzel :X Bi çırpıda kafa yormadan güzel gidiyor bence :X Janet sandık olayları geçen bölümde de geçmedi bu bu bölümde de birşey yok.Sandığı kariştirmak gibi bi sinyalde vermedi ne bu bölüm nede geçen bölüm.Nerden cıktı bu sandık olayı 😕

Teşekkür ederim Forumdash. :)

Sandık ile ilgili bilgiyi bu bölümde verdim zaten. Karıştırıyor ama ne bulup bulmayacağını gelecek bölümde öğreneceğiz. :)

Evet ! İşte beklediğim şey :)
Çok güzel olmuş ama okumaya doyamıyor insan. Çok kısa ya :(
Uzatılsın lütfen Esra :(

Evet ! İşte beklediğim şey :)
Çok güzel olmuş ama okumaya doyamıyor insan. Çok kısa ya :(
Uzatılsın lütfen Esra :(
Çok teşekkür ederim Almila. :)

Diğer bölümlere ekleme yapacağım o zaman genel yorumlar böyleyse. Beğendiğinize çok sevindim. :)