Birol Güven'den Samanyolu TV'ye Yeni Sit-com Dizi!

Samanyolu'nda boş olan Pazartesi ve Perşembe günleri var.
Osmanlı dizisi gelecekse Pazartesi'ye gelir muhtemelen.
ZKFO ile beraber MİNT'in 2 yapımı Perşembe olur mu ki? :)

Pazartesi yüksek ihtimal fakat Cuma'da olabilir. Küçük Kıyamet iyi durumda değil. :)

Doğru, öyle de olabilir.
Ama Samanyolu, Pzt. ve Perş. komedi denerse tutar gibi geliyor bana.
Gerçi daha dizinin adı, kadrosu ve en basitinden konusu bile belli değilken biz gün düşünüyoruz. :)
Büyük ihtimalle Mart sonunda başlar.

Nisan'a da kayabilir. Zaten çok yüksek ihtimalle yazında yayınlanmaya devam eder. :)

Kadroda en azından 1-2 tane tanıdık, ünlü isim olmalı bence. :)

Zaten Birol Güven yapacağı için çok ünlü olur muhtemelen ama Stv'de oynamışlardan da koyarlar.
Fakat ben MİNT'in yaşlı kadın castlarını pek iyi bulmuyorum nedense.
Mesela ZKFO'yu ara sıra takip etmeye çalışıyordum, yaklaşık 3 bölümdür tam izliyorum.
Nurhan'ın annesi ve kankasının olduğu sahnelerde nedense bir sıkıntı basıyor.
Çocuklar Duymasın'da da o ikisi vardı sanırım, daha enerjili kişiler seçilebilir bence.

Mekan resminden yola çıkarak Seksenler gibi bir mahalle dizisi olacaktır diye düşünüyorum.
Burada da cami-imam, dernek/kurs-hoca karakterleri vs. olur herhalde, daha dini falan. :)

Zaten Birol Güven yapacağı için çok ünlü olur muhtemelen ama Stv'de oynamışlardan da koyarlar.
Fakat ben MİNT'in yaşlı kadın castlarını pek iyi bulmuyorum nedense.
Mesela ZKFO'yu ara sıra takip etmeye çalışıyordum, yaklaşık 3 bölümdür tam izliyorum.
Nurhan'ın annesi ve kankasının olduğu sahnelerde nedense bir sıkıntı basıyor.
Çocuklar Duymasın'da da o ikisi vardı sanırım, daha enerjili kişiler seçilebilir bence.

Mekan resminden yola çıkarak Seksenler gibi bir mahalle dizisi olacaktır diye düşünüyorum.
Burada da cami-imam, dernek/kurs-hoca karakterleri vs. olur herhalde, daha dini falan. :)

Biz Nisan dedik ama Nisan'da da başlamaz yaza kalır bence çünkü daha dekor işlerine başlanmadı. Birol Güven zaten şuan Doksanlar'a odaklanmış durumdadır. :)

Dini terimler, semboller olur illa ki. :)

Çok önceden halledilmiştir bence diğer meseleler.
Dekorla çok uğraşılacağını da zannetmem, hem de 90'lar varken.
Genelde Mart deseler Nisan çıkar ama, çok bekleteceklerini sanmam.

Çünkü şöyle bir durum var benim gözlemlediğim:
Samanyolu, Aralık ayında PT'de 5. oldu. Ocak'ta da 4. oldu.
Şimdi de Şubat'ta yükselmek için 2 program sürdüler.
Mart için de dış yapımlardan 2 dizi gelecek gibi gözüküyor.

Yine de bekleyip göreceğiz, hayırlısı olsun inşallah. :)

Açelya Akkoyun oynuyor dizide, dizinin adı Evlilik Oyunu, dayım çekiyor biliyorum :D

[h=1]Birol Güven’den 'Evlilik Okulu'[/h]
aad9da20972917dc43dfc3a25ae9bd01.jpg

Samanyolu TV’de yeni bir aile dizisi ekrana gelecek: ‘Evlilik Okulu’.
Çekimleri devam eden ve yakında ekrana gelecek dizinin yapımcılığını MinT Prodüksiyon’dan Birol Güven üstleniyor.

Yönetmenliğini Uğur Yağcıoğlu’nun yaptığı Evlilik Okulu’nun başrollerini Açelya Akkoyun ve Hakan Vanlı paylaşıyor.
Evlilik Okulu, aile olmanın, aynı çatı altında yaşamanın önemini vurgulayan eğlenceli ve sıcak bir aile komedisi.
Hem evlilere hem de evlenme arifesinde olan çiftlere, gün geçtikçe unutulan insanî ve sosyal değerleri hatırlatacak
olan dizi, aynı zamanda bir mahalle sıcaklığı da barındırıyor. İstanbul’un henüz metropolleşmemiş bir mahallesinde
yaşayan insanların, esnafıyla, konu komşusuyla birlik ve beraberlik içinde oldukları zaman, sorunları nasıl çözdükleri
dizinin konusunu oluşturuyor. Dizi, üç çocuğu olan ve boşanmak isteyen bir çiftin, mahkeme tarafından
evliliklerini kurtarmak üzere “evlilik okulu”na gönderilmelerini ve ardından gelişen olayları mizahi bir dille anlatıyor.

TELEVİZYON SERVİSİ

Ekli dosyalar

• aad9da20972917dc43dfc3a25ae9bd01.jpg
    aad9da20972917dc43dfc3a25ae9bd01.jpg
    58.4 KB · Hit: 367
Birol Güven klasik işlere devam ediyor, bakalım Samanyolu TV'de de tutturabilecek mi ? :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,570
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy