"Galip Derviş" Bu Yıla Farklı Bir Komedi Olarak Damga Vuracak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Kanal D'de Çok Yakında Yepyeni bir Komedi Polisiye dizisi başlıyor: "Derviş Galip"

Başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke, Orhan Güner ve Ersin Korkut'un paylaşacağı dizi bu sene'nin farklı bir komedi dizisi olmaya aday!

Yeni başlayan dizi 5 sezon (2003-2007) süren ve Amerika'da yayınlanan "Monk" dizisinde uyarlama. Hatırlatalım ki, "Monk" dizisinin yaratıcısı Andy Breckman ve dizi Altın Küre ve Emmy ödülleri almış.

Dizi'nin format hakları yayınlandığı kanal olan NBC Universal'dan satın alınmıştır. Dizi başlamak için gün sayıyor.

"Galip Derviş"de her hafta kahkaha dolu maceralar göreceğiz. Dizi'de "Galip Derviş" rolüne Engin Günaydın hayat verecek. Günaydın, dizide eski bir komiser'i canlandıracak. Bu komiser obsesif kompulsif kişilik bozukluğu nedeniyle açığa alınmış.

"Galip Derviş" sayısız takıntısı ve fobisi olan bir polis. Aça çok akıllı, adeta bir dahi. Çözülmesi en zor olayları, vakaları çözen, çok ama çok zeki birisi.

Ama bir gün sabah erkenden gelen bir telefon hayatını değiştirdi. Karısı arabasına konulan bir bomba sonucunda hayatını kaybetmiştir. Bundan sonra onun için hiçbir şey aynı olmayacak. Çünkü yaşadığı tramva sonucunda eski fobileri, korkuları katlanarak geri döner.

Bu olayın sonunda Derviş Galip açığa alınır. O artık bir polis değildir. Ama zekası her zaman onun işine yarar. Kendini çekip çevirmesi için hemşire Hülyadan yardım ister. Hülya karısından sonra ona yakın gelen tek kadın olur.

Derviş Galip üstün zekasıyla yine vakaları çözmeye devam eder. Bir gün tekrar polis olacağının hayalini kurar ve aynı zamanda karısının katilini arar.

"Monk" Amerika'da reyting rekorları kırarak büyük ilgi görmüş. Türkiye'de ise bu hikaye'nin nasıl karşılanacağı merak konusu.

"Derviş Galip" tutar mı bilinmez ama bu sene'nin en farklı işlerinden biri olacağı kesin.

NtJIOhdZzvEigKHcdc2S7MVd.jpg

RevaN / Özel Yazı

Bu dizi bence cok büyütülüyor. Reklam üstüne reklami yapiliyor, ama dizinin icerigi bence pek ic acici degil. Kayip Sehir'i kaldirmakla hata yaptigini anlar Kanal D.

İzleyeceğimi düşünmüyorum açıkçası. Pek bana hitap etmeyen bir konusu var...