Rüzgar Erkoçlar Resimleri (Nil Erkoçlar)

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Emret Komutanım, Bütün Çocuklarım, Çakıl Taşları dizileri ve birçok reklam filminde rol almış ünlü oyuncu
Nil Erkoçlar, 2 yıldır gördüğü tedavi sonucunda 3 hafta önce cinsiyet değiştirdi.

İlk olarak Erol Köse'nin Twitter hesabından duyurduğu haber, Nil Erkoçlar'ın ablası tarafından yalanlanmıştı. Haber doğru çıktı. Nil Erkoçlar, yaşadıklarını, ameliyat sürecini Ayşe Arman'a anlattı.

Yeni adıyla Rüzgar Erkoçlar resimleri:

ScreenHunter_31%20Feb.%2023%2023.20.jpg

ScreenHunter_27%20Feb.%2023%2023.19.jpg

ScreenHunter_29%20Feb.%2023%2023.20.jpg

ScreenHunter_33%20Feb.%2023%2023.20.jpg

ScreenHunter_36%20Feb.%2023%2023.20.jpg

ScreenHunter_38%20Feb.%2023%2023.21.jpg

Son düzenleme:
Çok üzüldüm gerçekten bu haline.Ama olan olmuş artık kendi kararıdır saygı duymak gerekir.

Haklısın bir yerde ama artık erkeklerin de küpe taktığı bir gerçek bu değiştirilemez :)

tabi ki gerçek ama bana göre ters böyle bi durum neden diye sorarsan Allah erkeklerin kadınlara kadınlarında erkeklere benzemesini yasaklamıştı ben olaya bu yönden bakarım

tabi ki gerçek ama bana göre ters böyle bi durum neden diye sorarsan Allah erkeklerin kadınlara kadınlarında erkeklere benzemesini yasaklamıştı ben olaya bu yönden bakarım
Küpeleri ilk erkekler taksaydı erkek takısı olacaktı.Zamanında küpeler illa kadın takısıdır diye üretilmemiştir heralde.Haa bu arada küpeye bende karşiyim sevmem erkeklerin küpe takmasına ama "küpe takan karıdır" zihniyetinde de değilimdir.

Küpeleri ilk erkekler taksaydı erkek takısı olacaktı.Zamanında küpeler illa kadın takısıdır diye üretilmemiştir heralde.Haa bu arada küpeye bende karşiyim sevmem erkeklerin küpe takmasına ama "küpe takan karıdır" zihniyetinde de değilimdir.
Al benden de o kadar.Herkese iyi geceler :)

ben küpe takan karıdır demedim kadına benzemeye çalışır dedim

Şu anda 53 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 52 misafir)

ohaaa :D