"İntikam" Dizisine Damga Vuran Sahne !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Kanal D'de perşembe akşamları gelen ve yapımcılığını İNDHOUSE'ın üstlendiği "İntikam" dizisi Perşembe akşamına yatak sahnesiyle damga vurdu !

Dizinin heyecanlı geçen bölümünün sonunda "Yağmur" karakterini canlandıran "Beren Saat" ve "Emre Arsoy" karakterini canlandıran "Mert Fırat" sevişme sahnesiyle bölümü sonlandırdı.

RATİNGLER'E DE DAMGA VURDU !

Sevilen dizi "İntikam" Total grubunda ve AB grubunda oranlarını arttırarak iki grupta da yükselişe geçti.

Ciy5nvriu5BEz4d96LyzNj6z.jpg

Reytingler yatak sahneleri olmadan öncede artıyordu. Zaten çok fazla görünen bir şey yoktu açıkçası. Eğer sevişme sahnesi üzerinden almaya çalışsa fragmanlarda gösterilirdi fakat böyle bir şey yapmadılar...

Sırf bu sahne için izlesem olurdu aslında. :D

Çok kısa gösterildi zaten. Onun haber olması bile hata aslında ama yapan yapmış. Bende açtım mecburen. :)

Zaten daha öncede dediğim gibi bu sahne üzerinden prim yapmadılar. Öyle olsaydı fragmanda gösterilirdi...

İntikam'ı 10.bölümden sonra düşünmek bile istemiyorum..

intikam 15.bölumden snra 10 reytingin altına düşmez gibi heyecan aksiyon entrika orada uçacak

5.bölumde artacak ddm konusunu bile açtim aşk ı memnu 22.bölumde fgsn19.bólumde başladi orjinaline göre intikam 15.bölumde baştaki wurulma olayının çözümü ile başlayaçak.5. bölumde ddigim gbi arttı 6.75-7kusür-8.23-8.98 artışa dewam

5.bölumde artacak ddm konusunu bile açtim aşk ı memnu 22.bölumde fgsn19.bólumde başladi orjinaline göre intikam 15.bölumde baştaki wurulma olayının çözümü ile başlayaçak.5. bölumde ddigim gbi arttı 6.75-7kusür-8.23-8.98 artışa dewam

iyi ozaman bekliyoruz 15. bölümü :D reytinglerin artip artmiyacagini da görecegiz :)

Sevişme sahnelerinin belirli bir dozu var. Fks14'te bilir. Ben zamanında Beren Saat'i bu konuda çok eleştirdim ama geçtiğimiz bölümde yani haberde bahsedilen bölümde bu ayar iyi yapılmıştı. Çok aşırıya kaçmadılar ama bu sahneleri bende pek uygun bulduğumu söyleyemem. :)

sevişme olmadan aşk mı olaçak kalp gözü mü çekiliyor. 15.bölmde vadiyi geçecek yazmadım şonra yanliş anlayanlar oliyi artış bekliyorum çunku asıl hikaye başliyi

sevişme olmadan aşk mı olaçak kalp gözü mü çekiliyor. 15.bölmde vadiyi geçecek yazmadım şonra yanliş anlayanlar oliyi artış bekliyorum çunku asıl hikaye başliyi

dilada sevişme hiç olmadı aga :D büyük aşk anlatıyorlar ama ne diyon bu işe :D
olduda böyle yatak sahnesi hiç olmadı :S

yok artik vadiyi gecemez mi diyosun baslamadan öyle degildi :)

merak etme kimse yanlis anlamaz biz de bekliyelim bakalim artacak mi düsecek mi :)

dogrudur :) biz halimizden memnunuz sadece bir tek sıkıntımız var oda intikamin bi türlü bizi gecememesidir :D
Ya ikiside başarılı diziler sonuçta. Biz geçecek diye bir iddiada bulunmuyoruz. Siz öyle bir iddiamız varmış havası veriyorsunuz.

KVP'de İntikam'da reyting konusunda başarılı mı? Evet. 1.'nin kim olduğunun ne önemi var...